FTX'in geri dönüş için hâlâ şansı var mı?
FTX'in geri dönüş için hâlâ şansı var mı?

FTX’ten yeni itiraf piyasayı anında gevşetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında gevşemeler sürüyor. Mart ayına Bitcoin iyi başlasa da gece itibarıyla sert bir düzeltme gerçekleştirdi. Hafta sonuna doğru ilerleyen piyasa stres altında kalmaya devam etti. FED kararı beklenirken, geniş kapsamlı olumsuz haberler piyasayı daha fazla etkiliyor.

Amerikalı düzenleyicilerin Binance’ın stablecoin baskısı, Coinbase’in BUSD para birimini askıya alacağı haberi ve ödeme devlerinin kripto planlarını durdurması olumsuz etki bıraktı. Şimdi buna FTX tarafından gelen yeni bir haberde eklendi. Gece yabancı kaynakların paylaştığı habere göre kripto para borsası iflasın bilançosunu açıkladı.

2022 yılının en büyük olaylarından biri olan FTX vakasıyla ilgili çalkantılar sürüyor. İflas endüstri de büyük yara açarken, yatırımcılar güven kaybı yaşadı. Kripto para borsası gece TSİ yaptığı açıklamada, yaklaşık 9 milyar dolarlık açık olduğunu itiraf etti. 8,9 milyar dolarlık müşteri fonunun eksik olduğu şirket tarafından doğrulandı.

FTX sonrası Bitcoin’den sert bir gevşeme

Uzun süredir 23.000 ve 23.900 dolar bandında dolaşan Bitcoin, büyük bir kırılım yaptı. Bin doların üzerinde bir kayıp yaşadı. Altcoin’lerin düşüşü aynı oradan kaldı. Az önce belirttiğimiz aralıkta Bitcoin hareket ederken altcoin piyasası zaten canlı kalamadı. Üstüne bir de sert bir düzeltme gelince bazı varlıklar şubat ayı seviyesine geldi.

FTX’in açıkladığı rakamlarla birlikte piyasadaki stres çoğalmış oldu. Bu ay açıklanacak olan faiz kararıyla birlikte sert hareketlerin daha çok görülmesi mümkün gibi duruyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin