Hafta sonuna doğru kripto kırmızlığı yine çoğaldı: Haberler olumsuz etkiliyor

FTX’in gazabına uğrayan coin’leri uzman analist yorumladı: Umut var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX iflası sadece belli başlı şirketleri etkilemedi. Kripto dünyasının tüm alanına yayıldı. Ama bu yayılan virüs bazı coin’lerde daha çok hissedildi. FTX’in yatırımcısı olduğu ve desteklediği bazı projeler kötü günler geçirdi.

Bir kripto analisti ise FTX’e maruz kalan varlıklar hakkında düşüncelerini dile getirdi. Bunlardan en fazla öne çıkanı ise Solana oldu. Büyük bir kayıp yaşayan altcoin, ilk 10 içindeki yerini de kaybetti. Son bir ay veya iki hafta içinde hem fiyatında hem de değerinde ciddi azalma yaşandı.

Uzman yatırımcı Altcoin Psycho, YouTube abonelerine, Bitcoin’in fiyatı sabit kalırsa SOL’un tekrar düşmeden önce 17 dolara sıçrayabileceğini söyledi. Ancak sonrasında bir dip dalgası daha başlatması şaşırtmaması gerektiğini söyledi.

FTX sonrası düşen 4 coin’i kötü günler bekleyebilir

Analist ve yatırımcı olan Psycho, FTX’e maruz kalan Solana, Sushi, Serum ve FTT coin’i değerlendirdi. Bunların içinde FTT’yi ayrı tutan yatırımcı, yatırımcılarının kesinlikle girmemeleri gerektiğini söyledi.

Solana için; genel olarak, ağın ne kadar hala “belirsizlik içinde” olduğuna vurgu yaptı. Ağ göz önüne alındığında, Solana’nın muhtemelen 12 dolar seviyesinin altına hatta 3 dolara kadar düşeceğini düşünüyor.

Altcoin Psycho, merkezi olmayan türev borsası Serum (SRM) konusunda daha da düşüş eğilimi görüyor. Analist, projenin çöken kripto borsası FTX ile örtüşmesinin projenin çökmesine ve 0 dolara kadar yanmasına neden olacağını paylaştı.

Uzman son olarak Sushi coin’i değerlendirdi. Merkezi olmayan borsa SushiSwap’ın tokeni olan Sushi, Solana ve Serum’da olduğu gibi kötü günler bekliyor. İyi bir kurtarma ya da iyileşme gelmezse 1 doların altı ve daha fazla düşüşte söz konusu olabilir.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin