Sıcak Haber: SBF, komiteye vereceği hesap öncesi Bahamalar’da şok yaşadı

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman ifade vermeyi kabul etti…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sabah saatlerinde SBF’nin avukatları tanıklık çağrısına yanıt vermediklerini belirtmiştik. Çok geçmeden yeniden eski CEO kanadından bir açıklama geldi. Mağdurlar için önemli bir gelişme olarak kabul edilen kararı Sam Bankman açıkladı. FTX’in eski CEO’su komiteye ifade vermeyi kabul ettiğini duyurdu.

Sam Bankman-Fried hakkında sürekli dedikoduların dolaşması kendisini de sıkmış gibi. Daha fazla ortalıklarda kara bulut dolaşmadan eski CEO, şirket hakkında gerekli bilgileri paylaşabileceğini belirtti. SBF, kongre komitesi önünde ifade vereceğini söyledi.

Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), önümüzdeki Çarşamba günü Washington D.C.’de Meclis Mali Hizmetler Komitesi önünde ifade vermeye istekli olduğunu doğruladı.

Sam Bankman tarafından tarihi karar

FTX iflasıyla ilgili gelişmeler halen tazeliğini koruyor. Olayın üzerinden hemen hemen 1 ay geçmesine rağmen yaşanılan süreç son bulmadı. Bu yüzden de 2023 yılında da daha çok konuşacağımızı görebiliyoruz.

Son gelişmede eski FTX CEO’su SBF, 13 Aralık’ta ABD Meclis Finansal Hizmetler Komitesi huzurunda ifade vermeye istekli olduğunu söyledi. Ancak, eksiklik nedeniyle söyleyebileceklerinin sınırlı olacağını da aktardı. Sam Bankman tarafından şu şekilde bir açıklama geldi:

“Hala verilerimin çoğuna erişimim yok. Bu yüzden söyleyebileceklerimin bir sınırı var ve istediğim kadar yardımcı olmayacağım. Ancak komite hala yararlı olacağını düşündüğünden, 13’ünde ifade vermeye hazırım.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin