FTX'in ardından sırada bu kripto borsası var! İşlemler durduruldu
FTX'in ardından sırada bu kripto borsası var! İşlemler durduruldu

FTX’in ardından sırada bu kripto borsası var! İşlemler durduruldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Singapur merkezli kripto para borsası Bitfront, faaliyetlerine son verme kararı aldığını açıkladı. Bitfront, kullanıcıları bir web sitesi bildirimi aracılığıyla bilgilendirerek, yeni oluşan kripto endüstrisindeki zorlukları vurguladı. Bitfront, Doğu Asya’nın en büyük sosyal medya şirketi LINE tarafından finanse ediliyor.

Ticaret platformu kararının nedenini açıkladı: Yapılan açıklamaya göre, LINE blockchain ekosisteminin büyümeye devam etmesi için Bitfront kapatılmalıydı.

Bitfront ekibi, kararın LINE blockchain ekosisteminin çıkarını koruduğunu ve görevi kötüye kullanmakla suçlanan belirli borsalarda yaşanan sorunlarla ilgili olmadığını vurguladı.

Şubat 2020’de piyasaya sürülen Bitfront, LINE’ın başlıca kripto para birimleri Bitcoin ve Ethereum’un alım satımını yapan küresel kripto para borsasıdır. BITFRONT daha önce BITBOX olarak biliniyordu.

Duyuruya kadar Bitfront, Doğu Asya’nın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan LINE Corporation’ın bir yan kuruluşu olan LVC USA Inc. tarafından işletiliyordu.

Web sitesi bildiriminde, Bitfront kalıcı olarak kapanmadan önceki olayların sırasını vurguladı. Para çekme işlemlerinin 31 Mart 2023 tarihinde sona ereceğini ve kullanıcı bilgilerinin silineceğini belirtti.

Bu tarihten önce, yeni kayıtların, kredi kartı ödemelerinin, kripto ve USD para yatırma işlemlerinin, ticaretin, Açık API Hizmetinin ve açık emirlerin askıya alınması ve iptali, bildirim tarihinden 30 Aralık 2022’ye kadar sırayla yapılacaktır.

31 Mart 2023’ten sonra varlıkların geri çekilmesi için son tarih dolacak ve ABD müşterileri varlıklarını her bir eyalette talep edebilecekken, küresel müşteriler Delaware eyaletinde bunu yapabilecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin