featured

Piyasada deprem sürüyor: FTX ve Binance gelişmesinde son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX ve Binance arasında yaşanan gerilim kripto endüstrisini bu sefer çok kötü etkiledi. Dün anlaşma haberleri yayılsa da sonrasında daha derin bir çöküş görüldü. 

Binance Global Inc.’in rakip FTX.com kripto para borsasını satın alma hamlesi, kripto dünyasındaki çoğu gelişme gibi çok hızlı gerçekleşti.

Rapor edilen 300 milyar ABD Doları değerindeki ve Changpeng Zhao liderliğindeki dünyanın en büyük kripto para borsası, dünyanın en önde gelen kripto para birimi işletmelerinden biri olan FTX.com’da ödeme gücü sorunlarının raporlanmasından sadece birkaç gün sonra geri adım attı.

FTX ve Binance krizi büyüyor. Bu kriz büyümeyi sürdürürkenkripto piyasası aşırı düşüş koşullarıyla karşı karşıya. Bitcoin fiyatları son 24 saatte %8’den fazla düştü. Bu, BTC’nin haftalık kaybını %10’un üzerine çıkarmasına neden oldu.

FTX ve Binance yüzünden piyasa altüst oldu

FTX krizi piyasadaki tüm kazanımları sildiği için altcoinler son derece dayanıklı kaldığını söylemek mümkün değil. Ethereum, son 24 saatte %11’den fazla düştü. ETH geçen haftadan bu yana %17,5 düştü.

Solana, kripto piyasasının en büyük kaybedenlerinden biri oldu. Uzmanlar, Solana’nın FTX ve Binance kızışmasında olumsuz etkilenen birinci varlık olarak öne çıkardı. Majör altcoin 24 saatte %19,21 ve son 7 günde %31 düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin