FTX üzerinde yaşanan stres tüm kripto varlıkları etkisi altına aldı

FTX üzerinde yaşanan stres tüm kripto varlıkları etkisi altına aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Genel kripto piyasası, hafta sonu zirvelerinden hala geri çekilmekte. Bu arada analistler, işlerin toparlanma veya teslim olma belirtileri gösterip göstermediğini tartışıyor. Bu süre zarfında öne çıkan durum ise FTX üzerindeki savaş oldu.

Hafta sonu 1,1 trilyon doların biraz üzerindeki zirvelerinden bu yana, kripto varlıklar yaklaşık 50 milyar dolar geri çekildi. Toplam piyasa değeri gün içinde neredeyse %3 kaybetti. Sabah saatlerinde ise düşüş daha sert bir şekilde gerçekleşti.

Direncin üstesinden gelinemeyecek kadar fazla olduğu ortaya çıkıyor. Ayı piyasası konsolidasyonu devam ediyor. Piyasa gözlemcileri ve analistler, her iki senaryo, bir toparlanma ve teslimiyet için kanıt bulmaya çalışıyor.

Kripto varlıklar ikinci güne sert düşüşle başladı

Asya seansı, tüm ana kripto varlıklar için güçlü bir negatif koşuda başladı. Piyasasının FTX iflas korkuları arasında 1 trilyon doların altına düştüğü bir kan banyosuyla karşı karşıya kaldık. 

BTC fiyatı keskin bir şekilde düştü ve 19.400 doların altına kadar geriledi. Biraz daha toparlanmasıyla sonradan 19.750 civarına çıktı. Benzer şekilde, Ethereum %7.5 düşüşle 1.470 dolara düştü.

Milyarder Sam Bankman-FTX Fried’in kripto para borsası gece boyunca artan söylentilere konu oldu. Fakat borsanın CEO’su Pazartesi sabahı, ”FTX iyi. Varlıklar iyi” şeklinde mesaj attı.

Altcoin’ler BTC karşısında ezildi

Son 24 saatte en iyi performans gösterenler Toncoin (TON), VeChain (VET) ve Chainlink (LINK) oldu. Genel olarak, piyasa riskten kaçınma hissi gösterdiğinden yükseliş eğilimi biraz daha zayıf.

Son 24 saat içinde FTX Token, iflas söylentileriyle beraber sert çakıldı. Bu da varlığın %27’den fazla değer kaybetmesine neden oldu. BitDao (BIT) %17 düşüşle 0,3400$’a, Solana (SOL) ise %17 düşüşle 26,75$’a düştü.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin