FTX token ve Elrond fiyat analizi: FTT ve EGLD için izlenecek seviyeler
FTX token ve Elrond fiyat analizi: FTT ve EGLD için izlenecek seviyeler

FTX token ve Elrond fiyat analizi: FTT ve EGLD için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Beklentileri aşan ve yukarı yönlü yörüngesini sürdüren Elrond, dikkat çeken bir altcoin olarak karşımıza çıkıyor. FTX Token ise 48,4 dolarlık desteği koruma gayretinde.

FTX token (FTT) fiyat analizi

Bu haberin yazıldığı sırada FTX Token, 39.7 dolardaki destekten etkileyici bir koşunun ardından yükselen bir kanaldan aşağı taşındı. Şimdilik, 48.4 dolarda bir miktar destek mevcut ve zayıf ticaret hacimleri, boğaların bu destek hattını tutacağını gösteriyor.

Tarihsel olarak, kurumsal para akışı FTT’nin fiyatı ile güçlü bir korelasyona sahipti ve bu CMF’de belirgin görülüyor. CMF yarı çizginin altına düşerse, FTT önümüzdeki seanslarda daha fazla kayıp yaşayabilir. Bu arada, Awesome Osilatör düşüş yönünde yükselen ivme kaydetti. Güçlü bir destek seviyesi 41,8 dolarda bulunuyor ve buna yönelik bir hareket, uzun vadeli trader’lar için bazı alım sinyalleri sunabilir.

Elrond (EGLD) fiyat analizi

Elrond önceki analizlerdeki düşüş tahminlerini yendi ve 210,2 dolar direncinin üzerine çıktıktan sonra yeni bir ATH kaydetti. Ticaret hacimleri, yalnızca son 24 saatte %107 artış gördü ve 426 milyon dolar olarak gerçekleşti.

OBV, satın alma baskısının son iki haftadır yükseldiğini gösterdi. Bununla birlikte, RSI aşırı alım bölgesinde başka bir zirve yaptı ve önümüzdeki seanslarda yönünü tersine çevirmesi durumunda bir geri çekilme olasılığı var. Düzeltmeden önce Elrond, piyasadaki yükseliş gücünü göz önünde bulundurarak 250 ve hatta 260 dolara kadar yükselebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin