FTX çöküşünden bu yana borsalardan bakın ne kadar çıkış oldu?

FTX son gelişmeler: Resmi olarak artık o şirket hizmet vermeyecek…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX son gelişmeler kaldığı yerden devam ediyor. Piyasayı saran borsa bir salgın gibi etkisini gösterdi. Dün bu yana farklı hamleler ise dikkat çekti. Halen tam olarak endüstriye verdiği zararın bittiğini söyleyemeyiz. 

FTX’in yanında birçok şirkette zarar gördü. Bunlardan en bilindiği Alameda olarak karşımıza çıktı. Sonrasında Gemini, Genesis gibi kurumsal şirketler içinde söylenti başladı. FTX son gelişmeler hakkında hack salıdırıları da gündemin içinde yer aldı.

FTX bulaşması genişlerken, düzenleyiciler önceki iddialarından geri dönüş yapıyor. Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu tarafından paylaşılan bir medya açıklamasına göre, tüm FTX dijital varlıklarının bir cüzdana transferini yönetme eylemini gerçekleştirdi.

FTX son gelişmeler

IBC grubunun CEO’su Mario Nawfal, Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu’nun şimdi önceki iddialarıyla çeliştiğinden bahsetti. Daha önce, gözlemcinin fonları FTX cüzdanlarından taşımak için yönlendirmediğini bildirmişlerdi.

Şimdi ise, FTX’e tüm FTX dijital pazarları (FDM) varlıklarını boşaltması talimatını verdiklerini kabul ediyorlar. Mektupta, müşterilerin ve alacaklıların FTX ile ilgili çıkarlarını korumak için acil düzenleyici eylemin gerekli olduğu belirtildi. FTX son gelişmelerle ilgili bir detayda Genesis tarafından paylaşıldı.

Asyanın büyüyen şirketinden durdurma kararı

Reuters, Asya’daki en büyük Bitcoin ATM ağlarından birini işleten Hong Kong’un önde gelen kripto borsası Genesis Global’in FTX skandalının ardından ticareti durduracağını ve web sitesini önümüzdeki ay kapatacağını paylaştı.

Yabancı kaynakların paylaştığı habere göre, şirketin likiditelerinin bir kısmını geri almak için alım satımı ve pozisyonlarını kapattığını ekledi. Hatta haberde birinci ağız olan Genesis Block patronu Wincent HungTan teyit alındı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin