FTX; LUNC ve USTC işlemlerini askıya alıyor! ANC'yi listeden kaldırıyor
FTX; LUNC ve USTC işlemlerini askıya alıyor! ANC'yi listeden kaldırıyor

FTX; LUNC ve USTC işlemlerini askıya alıyor! ANC’yi listeden kaldırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX; LUNC, USTC için para yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacağını duyurdu. Ayrıca ANC’yi listesinden kaldıracağını duyurdu. Kripto borsası FTX bugün Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) para yatırma ve çekme işlemlerini 12 Eylül saat 14:00 UTC’den itibaren askıya alacağını duyurdu. FTX ANC’yi ise listeden kaldırma kararı aldı. Listeden kaldırma işlemi ise 12 Eylül’de gerçekleşecek.

FTX, LUNC ve USTC işlemlerini kaldırıyor

Kripto borsası FTX, 5 Eylül’de yaptığı resmi duyuruda, Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) para yatırma ve çekme işlemlerinin 12 Eylül’de saat 14:00 UTC’de askıya almaya hazırlanıyor.

FTX Cüzdan artık para yatırma ve çekme hizmetlerini desteklemeyecek. Ancak kripto borsası, LUNC ve USTC için “dönüştürme işlevini” desteklemeye devam edeğini duyurdu.  FTX, para yatırma ve çekme işlemlerinin 12 Eylül tarihinden önce tamamlanmasını önerdi.  Son ödeme tarihinden sonra yapılan para yatırma ve çekme işlemleri cüzdanlara kredilendirilmeyeceğini yatırımcılara bildirdi.

Ayrıca FTX, Bağlantı Protokolü (ANC) tokenini kaldırmaya hazırlanıyor. Ayrıca ANC spot ve vadeli işlem piyasaları için desteği 12 Eylül’de UTC saat 14:00’te sonlandıracak.

FTX, tüm ANC/USD ve ANC-PERP işlemlerini iptal edecek. FTX’in ANC ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

ANC/USD ve ANC-PERP piyasalarında ticareti durduracak ve ANC para yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacaktır. Ayrıca, ANC-PERP, karşılık gelen endeks fiyatlarının 1 saatlik TWAP’sine kadar nakit olarak sona erecektir.

Ancak, ANC için “dönüştürme işlevi” kripto borsasında devam edecek. Geçen hafta FTX, 26 Ağustos’ta Terra Classic (LUNC) ağ yükseltmesini destekledi. Başarılı bir yükseltmeden sonra tüm Terra Classic tokenleri için para çekme işlemlerini yeniden açtı. Binance daha önce, Shuttle Bridge’in kapatılması nedeniyle Terra Classic ve TerraClassicUSD’nin askıya alındığını duyurmuştu. Bu, Ethereum ağı üzerinden Terra Classic (LUNC) para yatırma ve çekme işlemlerini sonlandırdı. Bununla birlikte, kullanıcılar LUNC ve USTC tokenlerini yatırmak ve çekmek için Terra Classic ağını kullanmaya devam edebilir.

Terra token topluluk desteği devam ediyor!

Terra topluluğu, Terra krizine rağmen Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD’yi desteklemeye devam ediyor. Topluluk, yakma, stake etme, projeler inşa etme, ekosistem eğitimi ve yönetişim yoluyla fiyatları kurtarmayı hedefliyor. Terra Classic fiyatı son 24 saatte yaklaşık %13 artışla 0,002781 dolar seviyesinden işlem görüyor. USTC ve LUNA, sırasıyla %8 ve %2’nin üzerinde artış kaydetti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin