Amerika, likidite sıkışıklığından dolayı FTX’i incelemeye aldı!

FTX kurucusu, Nisan ayında 16 milyon dolarlık bağış yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son dönemin sık kullanılan borsalardan biri olan FTX, kullanıcı çekmeye devam ediyor. Borsanın kurucusu ise yaptıklarıyla dikkat çekiyor. Sadece borsa değil farklı alanlarda çalışan FTX kurucusu Samuel Bankman-Fried önemli bir bağışta bulundu.

Bloomberg’in Cumartesi günü bildirdiğine göre, kripto türevleri borsası FTX’in kurucusu Samuel Bankman-Fried, Nisan ayında süper PAC’lere 16 milyon dolar verdi. Bu bağış kurucu Samuel Bankman-Fried’i en iyi bağışçılardan biri haline getirdi.

Raporda, kripto milyarderinin, bir sonraki pandemiyi önlemeye yardımcı olabilecek adayları desteklediğini söyleyen süper bir PAC olan Geleceğimizi Koruyun’a 10 milyon dolar verdiği belirtildi.

FTX kurucusu Samuel Bankman-Fried, yardımcı bir kimliğe sahip

Kripto para borsasının kurucusu, tümü Demokratik Meclis yarışlarında olmak üzere, seçim ön seçimlerini etkilemek için şimdiye kadar 19 milyon dolar harcadı. En büyük bağışı, Oregon’un 6. kongre bölgesindeki Carrick Flynn’i desteklemek için verdi. Bankman-Fried, bu grup için 10.5 milyon dolar ödeme yaptı.

Yine de, birincil seçimi, Kasım ayında kazanması durumunda Oregon’un Kongre’ye seçilen ilk Latino kadını olacak bir eyalet milletvekili olan Andrea Salinas’a kaybetti.

The Block, Kasım 2020’de Bankman-Fried’in şimdiki Demokrat Başkan Joe Biden’ın kampanyasına 5,2 milyon dolar katkıda bulunduğunu bildirmişti.

Opensecrets.org verilerine göre FTX.US, Biden’ın başkanlık kampanyasını desteklemek için 2020 seçim döneminde en çok bağış yapanlar arasında yer aldı. FTX kurucusu Samuel Bankman-Fried, yaptığı bağışlarla Amerika’nın seçiminde önemli rol oynadığını gördük.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin