FTX Japonya, para çekme işlemlerine başlıyor mu?

FTX Japonya, para çekme işlemlerine başlıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının son iflas olayı olarak bilinen FTX ile ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Kripto para borsası, Asya ülkesinde beklenmedik bir karara imza attı. FTX Japonya, yaptığı bir paylaşımda para çekme işlemleri gerçekleşebilecek.

Birçok ülkede faaliyetlerini durduran FTX borsası için bu iyi bir haber olabilir. Ülkemizde de FTX TR olarak hizmet veren kripto borsası, birçok spekülasyonla sarsılmıştı. Diğer yandan FTX.US, global borsadan ayrıl tutulduğu için yaşanan krizden fazla etkilenmemişti. Şimdi ise Asya ülkesindeki bir kolu olan şirketin böyle karar vermesi şaşkınlıkla karşılandı.

Geçtiğimiz yolun kasım ayında gerçekleşen FTX krizi binlerce yatırımcıyı doğrudan etkilemişti. Ayrıca dolaylı yoldan tüm piyasa etkilenmişti. Bazı şirketler de bu süre zarfında iflas bayrağını çekmek zorunda kaldı.

FTX Japonya ne zaman çekim işlemlerini açacak?

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried aleyhine farklı farklı iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bununla birlikte, genellikle FTX Japonya olarak anılan borsanın Asya kolu, kısa süre önce hizmetleri 8 Kasım’da sonlandırıldıktan sonra yeni bir karar aldı. 

FTX Japonya, bir blog gönderisinde, 21 Şubat Salı günü çekime işlemlerine başlayacak. Yani yapılan resmi açıklamaya göre yarın öğle saatlerinden sonra geleneksel para ve kripto varlıkların çekilmesine yönelik hizmetlerine yeniden başlayacak. 

Kripto borsası, kullanıcılarına, daha önce FTX tarafından satın alınan yerel bir kripto borsası olan Liquid Japan aracılığıyla para çekme işlemlerine devam edebileceklerini bildirdi ve bu da onları, paralarını geri almak için çöken kripto borsasının ilk müşterilerinden biri haline getirdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin