FTX iflası, Grayscale hakkında söylentileri güçlendiriyor…

FTX iflası, Grayscale hakkında söylentileri güçlendiriyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kasım ayında yaşanan borsa iflası beraberinde şirketleri de sürükledi. Kripto hizmeti veren pek çok firma bu süreçte krize engel olamadı. Aynı durum Terra vakasında da görülmüştü. Piyasanın en bilindik firması Grayscale’de tehlike içinde olduğu bildiriliyor.

Barry Silbert’in Dijital Para Birimi Grubunun, Grayscale ve Genesis iflas risklerini önlemek için kripto para birimleri sattığını söyledi.

Kripto analiz firması Reflexivity Research’ün kurucu ortağı Will Clemente, 17 Aralık’ta attığı bir tweet’te, Barry Silbert’in Dijital Para Birimi Grubu ile ilgili kripto para birimlerinin son 24 saat içinde büyük satışlar gördüğünü ortaya koydu. 

Şirketin elinde daha çok şu kripto para birimleri yer alıyor: Filecoin, Flow, Stacks, Livepeer, Ethereum Classic, Decentraland.

Grayscale ve Genesis’in başı dertte mi?

ArchPublic’in kurucu ortağı Andrew Parish, Genesis alacaklılarının “karanlık pazar” olarak tanımlanabilecek küçük partiler halinde satış yapmaya başladığını paylaştı. 15 milyon dolar değerindeki iki işlemin, para çekme öncesi askıya alma değerinin %35’inde kapandığını bildirdi.

Andrew Parish tarafından paylaşılan veriler hakkında yorum yapan Adam Cochran, eğer bu doğruysa, bunun DCG iflasının erken aşaması olabileceğini kaydetti. Genesis ve Alameda’nın kötü kredileri ve iç içe geçmiş kripto borç alan-borç veren ilişkileri vardı. FTX ve Alameda’nın iflası, Genesis’in tasfiyesini riske atabilir ve ana şirketi Digital Currency Group’un (DCG) iflas etmesine neden olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin