FTX haberlerinin ardından FTT'de hızlı çöküş yaşanıyor!
FTX haberlerinin ardından FTT'de hızlı çöküş yaşanıyor!

FTX haberlerinin ardından FTT’de hızlı çöküş yaşanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTT, Binance’in FTX’i satın alma kararı almasının ardından hızla düşüş kaydetti. Altcoin Salı günü 8,90 dolara kadar geriledi. FTX tokeni Pazartesi günü 22 doların üzerinde işlem görüyordu. Satış baskısı, FTT’nin 24 saatlik hacim artışını %254’ten fazla gördü. FTX (FTT/) token fiyatı bir saat içinde %30’dan fazla ve son 24 saatte yaklaşık %60 düşerek 10 doların altına düştü.

FTT, kripto FTX haberlerine tepki verirken düşüyor

FTT’nin devasa fiyat düşüşü, kripto pazarında şaşkınlıkla karşılandı. Binance, FTX’i satın alabileceğini açıkladı.

FTX kurucusu Sam Bankman-Fried, kripto para borsasının Binance tarafından olası satın alınmasının şirketi “en iyi ellere” geçireceğini belirtse de, günün haberleri, bu hafta FTX’in finansal durumuyla igili haberlerin etkisiyle düşüşe geçti.

Yukarıda yer alan grafiğe göre FTT’nin ne kadar hızlı düştüğünü ve bir sonraki LUNA’nın korkularını artırdığını gösteriyor. Saatler önce, FTX, kripto topluluğunun kripto para işlemlerini askıya aldı. Bankman-Fried, borsa ekibinin birikimi temizlemek için çalıştığını söyledi.

“Ekiplerimiz, para çekme birikimini olduğu gibi temizlemek için çalışıyor. Bu, likidite sıkıntılarını ortadan kaldıracaktır; tüm varlıklar 1:1 oranında kapsanacaktır. Binance’den gelmesini istememizin ana nedenlerinden biri de bu. Uyum sağlamak biraz zaman alabilir vs. – Bunun için özür dileriz.”

CoinMarketCap’ten alınan veriler, FTT’nin 24 saatlik işlem hacminin şaşırtıcı bir şekilde %254 arttığını gösteriyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin