featured

FTX cüzdanları boşalıyor: Yarım milyon dolardan fazla çıkış var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 500 milyon doların üzerinde token FTX fonu şirket hesaplarından çekildi. Kripto borsası FTX, bazı kullanıcı hesap bakiyelerinin tamamen boş olduğuna dair erken raporlarla borsasından milyonlarca dolar aktığını görüyor. FTX cüzdanları iflası haberiyle daha çok çıkış gördü.

Şimdiye kadar, tek bir cüzdan adresine 400 milyon doların üzerinde transfer yapıldı. Cüzdan, FTX hesaplarını boşaltarak on milyonlarca dolar değerinde çeşitli token elde etti. FTX’ten aldığı tokenleri satmaya başladı.

İflas eden kripto borsası, FTX cüzdanlarından milyonlarca fonun akmasına tanık oluyor. Sadece birkaç saat içinde yaklaşık 600 milyon dolarlık anormal transfer göze çarptı. Bazı para çekme işlemleri Tether’den DAI’ye değiştirildi. Ethereum, Solana, BNB LINK, AVAX ve MATIC tokenlerinin de aktarıldığı bildirildi.

FTX cüzdanları boşaltıldı

FTX Topluluk Sohbeti yöneticisi, Telegram grubuna FTX’in saldırıya uğradığını açıkladı. Yönetici ayrıca FTX uygulamalarının kötü amaçlı yazılım olduğunu söyleyen bir mesaj paylaştı.

FTX cüzdanları hareketli olurken yönetici, kullanıcıları uygulamayı silmeleri ve Truva atlarını indirebileceği için FTX web sitesine girmemeleri konusunda uyardı. 

FTX’in genel danışmanı Ryne Miller, borsanın “değişimler arasında FTX bakiyelerinin konsolidasyonu ile ilgili cüzdan hareketlerindeki anormallikleri araştırdığını açıkladı.

Ayrı bir gelişmede Reuters, şirketin mali durumu hakkında bilgilendirilen iki eski üst düzey çalışana atıfta bulunarak, borsadaki en az 1 milyar dolarlık müşteri fonunun geçen hafta sonu kaybolduğu iddia edildi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin