FTX CEO’suna göre Bitcoin ve Ethereum'un yanında en çok gelecek vadeden 3 Blockchain
FTX CEO’suna göre Bitcoin ve Ethereum'un yanında en çok gelecek vadeden 3 Blockchain

FTX CEO’suna göre Bitcoin ve Ethereum’un yanında en çok gelecek vadeden 3 Blockchain

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decrypt’in yeni podcast’inin ilk bölümünde FTX CEO’su SBF, 2022’de en umut verici olarak gördüğü üç Blockchain’i açıkladı.

Görünüşe göre Sam Bankman-Fried, 30’lu yaşlarına girmeden önce kripto dünyasının en zengin ve etkili isimlerinden biri olarak birdenbire ortaya çıktı. FTX şirketinin logosu artık profesyonel spor dallarında ve pazarlamadan düzenleme konularına ve birçok alandaki fikirlere yayılıyor.

Bu nedenle kripto yatırımcıları, Bitcoin ve Ethereum hariç 2022’de en umut verici üç blok zincir için yaptığı seçimleri not almak isteyebilir.

Sam Bankman-Fried ilk ve her daim favorisi Solana

İlk cevabı sürpriz olmayacak. Twitter’da SBF’yi takip eden herkes onun, Ethereum’un çok yönlülüğünü daha hızlı ve daha düşük bir fiyata kopyalamayı amaçlayan yeni başlayanlar zinciri Solana’ya olan desteğini bilir. Proje, yeni bir “tarihin kanıtı” mekanizması içeriyor ve SOL, %11, 000’den fazla artışla 2021 yılının yıldız kripto parası oldu.

FTX CEO’su, “Çok az zincirin yapmayı düşündüğü bir şeyi yaptı, bu da ölçektir,” dedi ve devam etti:

“Endüstriyel ölçekte kullanım istiyorsanız, ulaşmanız gereken seviyeye ölçeklendirme konusunda gerçekten makul bir yolu olan tek zincirden biri onlar.”

İkinci seçimi Avalanche, Solana’ya rakip olduğu ve bir başka olası “Ethereum katili” olduğu için daha az belirgindi. Akademik kariyeri ve blok zincir bilgesi Emin Gün Sirer tarafından kurulan Avalanche ve yerel tokeni AVAX, hayranların teknik sağlamlığını ve onu inşa eden insanları övmesiyle geçen yılın sonlarında büyük ilgi patlaması gördü.

SBF Avalanche’ın havalı bir Blockchain ağı olduğunu düşünüyor

SBF, “Bu gerçek bir zincir, havalı bir zincir, ekip işini biliyor ve buna bir ton iş koyuyor” diyerek şöyle devam etti:

Avalanche’ın ölçekleme seviyesinin beklendiği gibi olmamasına rağmen takip edilmeyi hak ediyor. Bu, en iyisini benim bildiğim ve onların bilmediği anlamına gelmez. Sonunda, neye öncelik vermeleri gerektiği konusunda haklı olabilirler… bu gerçek bir zincir, harika bir zincir ve bence kesinlikle devasa hale geldiği bir dünya var.”

SBF’nin 3 tercihi bir Blockchain ağı değil

En umut verici blok zinciri için son seçiminde biraz kararsızdı. Bu bireysel bir proje değil, bir kategori: blok zincirleri içinde ve arasında daha ucuz ve daha kolay transferler için ETH ve BTC gibi popüler kripto varlıkların sentetik versiyonlarını kolaylaştıran sözde “sarılı coinler-“Wrapped” olarak tabir edilen”.

“Genel olarak sarmalayıcılar muhtemelen zamanla büyümeye devam edecek” dedi ve yorumuna şöyle devam etti:

“Kendilerinden istenen aktiviteyi ele alma becerisine sahip zincirler ile değerin üzerinde yaşadığı zincirler arasında bir farklılık olduğu için, bir şekilde, sarılmış varlıklara daha derine dalmaktan başka seçeneğiniz yok.”

FTX CEO’suna göre Bitcoin merkezde kalmaya devam edecek

Açık olmak gerekirse, FTX CEO’su SBF, tüm blok zincirlerinin büyükbabası Bitcoin’in değerinden bir şey kaybetmeyeceğini de belirtti:

“Bitcoin’in kripto ekosisteminin merkezinde kalacağını umuyorum. Ancak Bitcoin blok zinciri, Bitcoin’lerin genellikle birlikte hareket ettiği blok zinciri olmayabilir.”

SBF’nin tahminlerinin hem fiyat performansı hem de yatırımcı kabulü açısından geçerli olup olmadığını göreceğiz. Bu arada, SBF’nin Kongre, düzenleme ve hatta Tom Brady hakkındaki görüşleri de dahil olmak üzere çok daha fazlasını öğrenmek için podcast bölümünün tamamını dinleyin.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin