FTX borsası ve NBA takımı Miami Heat arasında milyon dolarlık isim anlaşması!
FTX borsası ve NBA takımı Miami Heat arasında milyon dolarlık isim anlaşması!

FTX borsası ve NBA takımı Miami Heat arasında milyon dolarlık isim anlaşması!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Miami Herald’ın yayımladığı bir rapora göre, kripto para borsası FTX, NBA takımı Miami Heat’in stadyumuna isim sponsoru olmak için bir anlaşmayı sonuçlandırmaya hazırlanıyor.

NBA, Bitcoin ve kripto para alanına yakınlaşıyor

Birkaç kaynağa göre Miami-Dade County, Miami Heat’in şehir merkezindeki arenanın isim hakları sponsoru olarak American Airlines’ın yerini alacak bir kripto para birimi şirketi olmaya yaklaşıyor. Bu NBA’e Bitcoin ve diğer kripto paralara bağlı ilk mekanını kazandıracak bir anlaşma.

Herald ayrıca, FTX’in “ftxarena.com” internet alanının tescili ve FTXarena sosyal medya isimlerinin satın alınmasıyla birlikte hareket için hazırlandığını kaydetti.

Miami bir süredir yeni bir sponsor için arayıştaydı. American Airlines daha önce arenaya sponsor olmak için yılda 2 milyon dolar ödemişti. Hareket, SBF işletmelerinden ve yatırımlarından kripto para birimlerini ve DeFi’yi popülerleştirmeyi amaçlayan daha büyük bir stratejinin parçası gibi görünüyor.

Anlaşmanın arkasında Edward Moncada olabilir

Bu durumda, popüler bir arenanın adlandırma haklarını elde etme hamlesi, Blockfolio’nun kurucu ortağı Edward Moncada’nın ürünü olabilir. Moncada, riptonun spor da dahil olmak üzere çeşitli popüler kültür öğeleriyle nasıl kesiştiğine olan ilgisine dikkat çekti:

“Artık FTX’te pazarlamanın ayrılmaz bir parçası olduğuna ve Moncada’nın markalaşma ve kitle iletişimine olan tutkusu göz önüne alındığında, Cointelegraph hem FTX hem de Blockfolio hakkında farkındalığı çok daha geniş bir kitleye getirmek için büyük girişimler görüyor. Moncada, zaman zaman spor, müzik ve kripto arasındaki demografik sinerji hakkında kapsamlı yorumlar yaptı.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin