FTX çöküşünden bu yana borsalardan bakın ne kadar çıkış oldu?

FTX başkanı yaşanılan son gelişmelerden sonra istifa etti…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son haberlerde, Sam Bankman-Fried ve onun borsası FTX mücadeleye devam ediyor. Kripto para borsası FTX için 9,4 milyar dolara kadar bir kurtarma planı oluşturmaya çalışıyor.

Bankman-Fried, TRON kripto para biriminin yaratıcısı Justin Sun’dan yaklaşık 1 milyar dolar, kripto borsası OKX’ten 1 milyar dolar, USDT ihraççısı Tether’den 1 milyar dolar ve bir grup yatırım firmasından 2 milyar dolar toplamayı düşünüyor.

Raporlara göre, FTX CEO’su kurtarma paketini oluşturmaya yönelik henüz fazla ilerleme kaydetmedi. Ancak, iflas etmekten de kaçınıyor. Aynı zamanda Sam Bankman-Fried şirketin yeniden yapılandırılması için danışman atamayı reddetti. Diğer yandan FTX’in kurumsal satış başkanı istifa etti. İşte detaylar…

Kurtarma operasyonu devam ederken içeriden istifa geldi

FTX’in kurumsal satış başkanı Zane Tackett, müşterilere bu hafta boyunca firmanın potansiyel iflası hakkında ekibinin “tamamen karanlıkta” olduğunu belirten bir mektup gönderdi.

10 Kasım’ın sonlarında gönderilen bir mesajda VIP müşterilerine, zor durumdaki kripto borsasından istifasını bildirdi. Zane Tackett şu açıklamayı yaptı:

“Her şeyden önce, VIP ekibinin tamamen karanlıkta kaldığını ve FTX’in iflas ettiğinin veya müşteri varlıklarının herhangi bir noktada 1:1 desteklenmediğinin hiçbir şekilde farkında olmadığını açıkça belirtmek isterim.”

VIP ekibi, Binance’in FTX’in yerel token FTT’sindeki hissesini satacağını açıklamasının ardından para çekme işlemleriyle uğraşmakta zorlandı. Çeşitli kaynaklara göre ise, FTX liderliği ile VIP ekibi arasında gerginliğe neden oldu.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin