featured

Yatırımcılar dikkat! FTM için aşağı yönlü risk hâlâ devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mayıs ayı kripto para piyasası için olumsuz bir ay oldu. Fantom (FTM), düşüşten ağır etkilenen kripto para birimlerinden bir tanesi oldu. Altcoin için mevcut destek noktası 0,30 dolar seviyesinde bulunuyor.

FTM, 05 Mayıs 2022’den bu yana 0,87 dolardan 0,22 dolara kadar bir düşüş yaşadı. Şu anda ise 0,40 dolar civarında işlem görüyor.

Kripto para piyasası bu salı günü değer kaybetmeye devam ediyor. Bitcoin bir an için 29,000 doların altına düştü. Eğer BTC, önümüzdeki günlerde bu seviyelerde işlem görmeye devam ederse FTM token’ının da zayıflayabileceğini aklınızda tutmalısınız.

Fantom nedir?

Fantom, dijital varlıklar ve dApp’ler için benzersiz hız, güvenlik ve güvenilirlik sağlayan açık kaynaklı bir akıllı sözleşme platformudur. Ethereum ile tamamen uyumludur ve saniyede binlerce işlemi gerçekleştirebilir.

Akıllı sözleşmeler Solidity’de yazılır ve Ethereum’da olduğu gibi Fantom’da da çalışabilirler. Ancak akıllı sözleşmelerin bir Fantom adresi vardır.

Modüler mimarisi, işletmelerin ve bireylerin çeşitli endüstrilerde gerçek dünyada kullanılabilecek merkezi olmayan uygulamalar geliştirmesine olanak tanır.

Fantom, önceki nesil blockchain platformlarının sınırlamaları ile sorunları çözüyor ve herkesin ağa her an katılıp ayrılabileceği ve tüm düğümlerin eşit olduğu izinsiz, lidersiz bir konsensüs protokolü aracılığıyla güvenlik sağlıyor.

Fantom, gelişmiş bir DAG tabanlı aBFT konsensüs algoritması olan Lachesis tarafından desteklenmektedir. Fantom’un, fiyat akışlarına erişmek için maksimum esneklik amacıyla sektör liderleri olan Chainlink ve Band Protocol’ü entegre olduğunu söylemek önemlidir.

Bu açık kaynaklı akıllı sözleşme platformuyla etkileşim kurmak için FTM token’larını kullanmalısınız. FTM token’ları, Fantom ekosistem yönetimine katılmanıza izin verir. En az 1,000,000 FTM’ye sahip olan herkes, dönem ödülleri ve işlem ücretleri kazanmak için kendi doğrulayıcı düğümünü çalıştırabilir.

Token sahipleri, teknik komitelerin yanı sıra blok ödülleri gibi parametrelere oy verebilir. Bu oylar, bir varlığın sahip olduğu FTM miktarına göre ağırlıklandırılır (1 FTM bir oya eşittir).

Fantom (FTM) şu anda 2022 yılında ulaştığı en yüksek seviyelerinden %80 daha düşük fazla işlem görüyor. Eğer FTM satın almayı düşünüyorsanız, daha fazla düşüş yaşanmasının mümkün olduğunu akılda tutmalısınız.

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle oluşan belirsizlik ve yüksek enflasyon ile artan riskler yatırımcıların odak noktası olmaya devam ediyor. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz’a göre, kripto para birimleri %70 oranında bir düşüş daha yaşayabilir.

FTM baskı altında kalmaya devam diyor

Fantom (FTM) son birkaç ayda kötü bir performans sergiledi. Teknik olarak bakıldığında, daha fazla düşüş riski hâlâ bitmiş değil.

FTM grafik

Mevcut destek noktası 0,30 dolarda bulunuyor. Eğer fiyat bunun altına da düşerse bir sonraki fiyat hedefi 0,20 dolar veya daha da altında olabilir.

Önemli direnç noktası 0,70 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu seviyenin yukarı yönlü kırılması bir ‘al’ sinyali olacaktır. Daha sonraki hedef ise 1 dolar seviyesi olacaktır.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin