FTM fiyatı, ödüllerin ardından haftalık iki kat değer gördü!

FTM fiyatı, ödüllerin ardından haftalık iki kat değer gördü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının kaybedenleri arasında fazlasıyla dikkat çeken Fantom, kayıplarını toplamak istiyor. Kripto para birimi, ekipten ayrılan kurucudan sonra ciddi bir darbe almıştı. Bu haber varlığın piyasa değerinde önemli kayba yol açmıştı.

Şu an Fantom bu kayıpları toplamak istiyor. FTM fiyatı bu süre zarfında iyileştirmelere aç olduğunu gösterdi. Dün gelen yeni bir geliştirici ile beraber fiyatında gözle görülür değişiklik yaşandı. Hem günlük hem haftalık en çok kazanan kripto para birimleri arasında yer aldı.

Fantom ölçeklenebilir katman-1 ağı, son zamanlarda kripto kardeşlerinden daha iyi performans sunuyor. Kripto topluluğu ise bu ivmenin devam etmesini bekliyor.

FTM fiyatında iyileşme devam edebilir mi?

Yüksek verimli katman-1 ağları için momentum ve anlatılar artıyor. Fantom, merkezi olmayan finans (DeFi) öncüsü Andre Cronje’ninbüyük desteğinin ardından dikkatleri üzerine çeken en son blok zinciri olmuştu.

2 Şubat’ta Yearn Finance’in kurucusu, Fantom’da yükselişe geçmesinin 13 nedenini tweetledi. Bunlardan ilki, ağın 900 ms’nin altında kesinliğe sahip olduğu hızlı onay süreleriydi. Geliştirici, bunun dApp oluşturucuları ve kullanıcıları için daha sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlaması olduğu belirtildi.

Sonuç olarak hem dün hem de geçmişte yapılan iyileştirmeler fiyatı taşıdı. FTM fiyatı, 1 haftalık ve 1 aylık performansı rallinin net bir göstergesi oldu. Son bir hafta ortalama yüzde 50 ralli yapan FTM fiyatı, son 1 ay içinde yüzde 180 büyüme gerçekleştirdi.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin