Fantom boğa koşusu için hazırlanıyor: Almak mantıklı mı?

FTM coin yorum: Söylentiler Fantom’u uçurmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom, geçtiğimiz aydan bu yana içeride yaşadığı olaylar yüzünden fazlasıyla kan kaybetti. Fantom coin haberleri olumsuz gerçekleşmesi varlığın düşmesine neden oldu. Bir de buna piyasanın genel düşüşü eklendiğinde inanılmaz dip seviyeleri gördü. Şimdi ise, FTM coin yorum için iyi şeyler söyleyebiliriz.

Fantom coin haber, ekipten ayrılan ortağın geri geleceği söylentisi en güçlü şekilde duruyor. Ekibe yeniden dahil olma ihtimali varlığın fiyatına birden yakıt taşıdı. Fantom grafik bu süre zarfında önemli yol katetti.

Fantom fiyatı son yedi hafta içinde %83’lük sabit bir düşüşe tanık oldu. Bu düşüş trendi boyunca hareket devam etti. Destek seviyelerini deneyen Fantom coin zirveden bu yana kısa süre içinde büyük kayıp gördü.

Bununla birlikte, ticaret hacmindeki artış ve geçen haftadan bu yana 0.27 dolarlık destekten elde edilen %59’luk bir artış, potansiyel bir boğa rallisinin yolunu açtı. Ek olarak, konsolidasyon kırılması ve son birikim bölgesi, FTM alıcılarına bir avantaj ve yeni bir ralli başlatma fırsatı veriyor.

FTM coin yorum: Fantom coin küllerinden doğabilecek mi?

Fantom coin fiyatı, son yedi hafta boyunca birden fazla destek seviyesini kırarken istikrarlı bir düşüşe tanık oldu. O zamandan beri fiyat dinamik direnci yakından takip etti ve 20 DMA’yı birkaç kez test etti. FTM fiyatı nihayet ticaret hacminde önemli bir artışla 0.27 dolarlık destek etrafında bir mola verdi.

FTM coin yorum, ticaret hacmindeki artışa ek olarak, FTM fiyatı da %59 arttı. Bu, yatırımcılar arasında olumlu bir duygu ve alıcılar arasında coşku gösteriyor.

Buna ek olarak, geçtiğimiz hafta görülen konsolidasyon aşaması ve ticaret faaliyeti, bir birikim bölgesinin ve 0,27 dolarlık kritik desteğin kullanıldığı potansiyel bir kırılmanın işaretlerini yansıtıyor. FTM coin yorum için son olarak; düşen trend çizgisinin üzerinde kapanan bir günlük mum, fiyatı 1 doların üzerine çıkarabileceği söylenebilir.

Diğer yandan, bir yükseliş hareketi, azalan trend çizgisinde ve 20 DMA’nın sunduğu dirençte mücadele edecek.

FTM coin yorum: Teknik gösterge

Bollinger bandı göstergesinin orta çizgisi ve alt bandı arasında hareket eden FTM fiyatı, tüccarlardan gelen güçlü satışları vurguluyor. Ayrıca, orta hattan yukarı yönlü bir kırılma, toparlanmanın ilk işaretini verebilir.

Günlük RSI eğimi, yükseliş ayrışmasının ardından önemli bir artış gösterdi. Ayrıca, aşırı satım bölgesinden kaçan gösterge eğimi, agresif satışın istikrara kavuştuğunu gösteriyor.

  • Direnç seviyesi – 0,64 dolar
  • Destek seviyeleri – 0,27$ ve 0,16$
Fantom coin, son 7 gün içindeki market değeri

FTM USD ne kadar?

Fantom coin haberi yaptığımız esnada 0,42 doların üzerinden işlem görüyor. Son 24 saat içinde yüzde 80 artışla neredeyse 750 milyon dolarlık bir hacime ulaştı. Gün içi fiyatlanma ise yüzde 16’lık bir artış kaydetti.

Fantom coin nereden alınır?

FTM coin, pek çok borsada listeleniyor. Fantom Binance ve Huobi Global gibi önemli borsaların listesinde bulunuyor. Bunun yanı sıra KuCoin, Gateio, MEXC, FTX, gibi yerel borsalardan da alım ve satıma açık.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin