Fransa sanat sergisi “Crypto Art” girişimi ile sanat dünyası ve kriptoyu bir araya getirecek
Fransa sanat sergisi “Crypto Art” girişimi ile sanat dünyası ve kriptoyu bir araya getirecek

Fransa sanat sergisi ile Bitcoin’in 10. yılı kutlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in 31 Ekim’de 10 yıl dönümüne yaklaşılmasıyla birlikte tanıtım belgesi yayımlandı.  Bu nedenle dünyanın dört bir yanından gelen sanatçılar Fransa’da bir sanat sergisine ev sahipliği yaparak kutlamalar düzenliyor. Fransa sanat sergisi 8 Ekim’e kadar devam edecek.

Fransa sanat sergisi “Crypto Art” girişimi ile sanat dünyası ve kriptoyu bir araya getirecek

28 Eylül’de halka açılan Bitcoin Art Evrim sergisi, dünyanın en ünlü müzelerinden ve galerilerinden bazılarına ev sahipliği yapan “Sanat Şehri” olarak tanınan Paris’te 8 Ekim’e kadar devam edecek. Etkinlik organizatörü ve Fransız sanatçı Pascal Boyart, “Crypto Art” girişiminin, dünyanın dört bir yanından kripto dostu sanatçıları Paris’te toplayacak olmasından dolayı heyecan duyuyor.

Sanatçı ayrıca serginin, sanat dünyasını ve kriptoyu bir araya getireceğine inanıyor. Sergi, kripto para birimlerinin uygulama yoluyla potansiyelini ve Blockchain teknolojisinin sanat endüstrisine sunduğu uygulanabilir kullanım durumlarını göstermek için tasarlandı.

Sanat eserleri kripto paralar ile alınabilecek

Ayrıca katılımcılar için bir etkinlik yapılacak. Etkinlikte hazine avına benzer bir şekilde sanat eserlerinde gizlenmiş Bitcoin’ler bulunmaya çalışılacak. Andy Bauch, Josephine Bellini ve daha birçokları gibi sanatçılar, sanat ve kripto para birimleri arasındaki uçurumu vurgulayan çalışmalarını sergilemeyi bekliyorlar. Sanat eserleri, Bitcoin, Litecoin, Monero veya Ethereum kullanılarak satın alınabilir. Orjinallik sertifikaları, tüm sanat alıcılarına sunulacak. Böylece Blockchain kullanılarak sanat eserlerinin orjinalliğinin nasıl güvence altına alındığı gösterilecek.

Bitcoin’in dünyaya ilk sunulmasından bu yana yaklaşık 10 yıl geçti ve artık Blockchain teknolojisinin ve kripto para birimlerinin dünyaya sunabileceği tüm potansiyele tanıklık etmeye başlıyoruz. Endüstrinin birkaç asır boyunca büyük ölçüde durgun kalması nedeniyle, sanat endüstrisi kripto para birimlerinin entegrasyonundan kuşkusuz fayda sağlayacak. Önümüzdeki on yılda, sanat endüstrisinin sanatçıları ve onların izleyicileri arasındaki aracılar olarak daha büyük desantralizasyon seviyelerine doğru kaydığını görebiliriz.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin