Francisco Gonzalez: “Yeni dünya düzeninde kripto paralar ön planda”
Francisco Gonzalez: “Yeni dünya düzeninde kripto paralar ön planda”

Francisco Gonzalez: “Kripto paralar mükemmel ancak kontrol altına alınmalı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İspanya’nın ikinci en büyük bankası BBVA’nın yöneticilerinden Francisco Gonzalez, katıldığı bir röportajda kriptoların “mükemmel” olduğunu ancak şu anda kötü amaçlar için kullanılmakta olduğunu söyleyerek aşırı coşkuyla dikkati birleştirdi.

Francisco Gonzalez: “Yeni dünya düzeninde kripto paralar ön planda.”

Gonzalez, finans alanında inanılmaz bir küresel dijital devrimin ortasında olduğumuza inanıyor ve elbette ki kripto paralar ön planda. Ayrıca yeni bir dünya düzeninin hem toplumsal hem de ekonomik anlamda yapıldığına inanıyor.

Gonzalez, küresel gelir eşitsizliğinin dijital finans atılımları ile nasıl ele alınabileceği konusunda çok iyimser düşünüyor. Ayrıca BBVA pek çok fintech inovasyonuna büyük yatırımlar yaptı. Banka birçoğunun aşırı değerlenebileceğini itiraf ederken, fintech ekosistemini desteklemek için mümkün olduğunca fazla seçenek elde etmeye çalışıyor ve halihazırda uygulanmakta olan pek çok projenin sonuçlarının oldukça olumlu olduğunu iddia ediyor.

Bu yükselişe rağmen, Gonzalez değişen finansal manzaranın dalgalanma etkileri konusunda bir uyarı yapma ihtiyacı duydu. Pek çok kriptonun şu anda kötü amaçlar için kullanıldığına inanıyor. Çünkü infomation toplumun artan açıklığı ve erişilebilirliği, paranın kontrolü ve düzenlenmesi zorlaştığı anlamına geliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin