Forty Seven

Kısa sürede Soft Cap’e ulaşan Forty Seven ICO, Token satışına devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Londra, İngiltere – Forty Seven bankası, finansal hizmetler dünyasında yeni ve eşsiz bir kavramdır. Hem kripto para birimleri hem de geleneksel fiat para birimini kullanıcılar için tasarlamış modern evrensel bankadır. Forty Seven bankası eski ve yeniyi, kağıt ve dijitali, fiat ve kriptoyu sorunsuz bir şekilde bütünleştirir.

Forty Seven Bankası, finans ve bilgi teknolojileri dünyasından oluşan profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından hayal edildi. Ödeme sistemlerinin lisanslanması ve elektronik finans kurumlarının geliştirilmesi uzmanlığı, deneyimi ve geçmişte ki başarıları kanıtlanmış uzmanların eline bırakıldı. 

Forty Seven Bankası, yenilikçi, güvenli ve kullanıcı dostu finansal hizmetler ve ürünler için bireyler, işletmeler, geliştiriciler, tüccarlar, finansal kurumlar ve hükümetler gibi her müşteri tabanına hitap edecek.

Forty Seven projesi, üç önemli ilke olan uygunluk, kolaylık ve güvenlik üzerine kurulmuştur.

3 Haftada soft caplerine ulaşan başarılı bir ICO yapıldı. John McAfee gibi önde gelen medya uzmanları ve analistlerin başarılı bulduğu kripto para yakında farklı kripto para borsalarına girecek.

Uygunluk

Forty Seven Bank, Blockchain, biyometri, akıllı sözleşmeler ve makine öğrenimi gibi günümüzün en güncel yenilikçi teknolojilerini bünyesine katıyor. Bu teknolojilerin tüm faydalarından yararlanarak geleneksel bankacılık hizmetlerini kripto para  kullanıcısına getirmek ve kullanıcılara sunma şansına sahip oluyor.

Kolaylık

Forty Seven Bank, kripto para ve fiat varlıklarının kontrolü tek bir yerde, basit ve kullanımı kolay bir arayüz ile müşterilere erişim sağlayan çok varlıklı hesap konseptini tanıtıyor. Biyometrik tanımlama ve Blockchain kullanımı sayesinde dünyanın her yerinden akıllı telefon veya ATM üzerinden kullanıcıların çok varlıklı hesaplarına erişim kolaylığı ve kabiliyetini sağlar.

Güvenlik

Forty Seven Bankası, Avrupa Birliği’nin Ödeme Hizmetleri Direktifi 2 dahil olmak üzere düzenleyici protokoller ve gereksinimlerini (PSD2) sağlarayarak uluslararası finans kuruluşları tarafından tanınacak ve herkese uygun olacak. Banka ayrıca Müşterinizi Tanıyın (KYC) ve Kara Para Aklamayı Önleme (AML) politikaları ile uyumlu olacaktır. Bu politikalar ile, gri market aktörlerine ve temsilcilerine karşı koruma sağlayacak. Müşterilerin kişisel bilgileri ve ödeme verilerini korumak için yüksek kaliteli şifreleme ve biyometrik kimlik doğrulaması kullanılacaktır.

Kripto para ve onu yönlendiren teknolojik altyapı, bankacılık sektörünü ve süreçlerini değiştiriyor. Ve önümüzdeki yıllarda bunu yapmaya devam edecektir. Forty Seven Bankası gelecek için özel olarak dizayn edilmiş, kripto para ve fiat para birimlerini bir çatı altında birleştirerek dijital çağda, müşterilerine her iki dünyanın en iyisini sunuyor.

Daha fazlası için www.fortyseven.io


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin