Kapsamlı site Forbes CryptoMarkets, şunları içeriyor
Kapsamlı site Forbes CryptoMarkets, şunları içeriyor

Forbes, kendi kripto para izleme portalını başlatıyor: Forbes CryptoMarkets artık sektörde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NewCity Digital Limited, Forbes Media, NewCity Capital ve trade.io ortaklığıyla bugün yeni bir veri odaklı Forbes CryptoMarkets portalının (http: //www.forbescrypto.com’un) beta lansmanını duyurdu. Bu, Forbes markasını lisanslayan dünya çapında kripto para birimlerinin kapsamlı bir şekilde izlenmesini sağlayan portal.

Kapsamlı site Forbes CryptoMarkets, şunları içeriyor

Bugün beta formunda yaşamaya devam eden Forbes portalı, birkaç bin kripto para biriminde gerçek zamanlı fiyatlandırma ve hacim bilgileri ile dünya genelinde ilk beş kripto para endeksini içeriyor. Kapsamlı site ayrıca şunları sağlıyor:

  • Listelenen kripto para birimleri, ticaret çiftleri, fiyatlandırma ve hacimler gibi dünya çapındaki borsalardaki bilgiler,
  • Forbes’in dünya çapındaki sitelerinin içeriği de dahil olmak üzere, önde gelen haber kuruluşları ve şirketlerden içerik toplayan gerçek zamanlı bir haber kaynağı;
  • Kripto para birimlerinin curated baskets takip eden endeksler;
  • com’dan ve diğer kaynaklardan, içerikli makaleler ve kripto para öncüleri, düşünce liderleri ve diğer uzmanlar ile yapılan derinlemesine video görüşmeleri.

Sitenin ekibi, çok çeşitli nicel veri kaynaklarından yararlanıyor

Forbes CryptoMarkets’in veri bilimcileri ve programcıları ekibi, kripto para birimi ve Blockchain ekosisteminin en kapsamlı, gerçek zamanlı görünümünü açıklığa kavuşturmak ve sunmak için, kripto para birimi borsaları ve Blockchain veri kaynakları da dahil olmak üzere çok çeşitli nicel veri kaynaklarından yararlanıyor.

Çeşitli veri havuzlarından yararlanarak, hizmet şunları içerecek kripto endekslerini yayınlayacak: Forbes CryptoMarkets Top 30 Global “FB30,” Top 10 Global “FB10”, Top Cryptocurrencies Global, Top 10 Blockchain ve DApps Global, sektöre göre endeksler, endüstri ve kripto para kullanım durumu: İlk endeksler piyasa eğilimlerini göstermek için bir bilgi aracı olarak yayınlanacak. NewCity Capital Yönetim Kurulu Başkanı ve Forbes Yönetim Kurulu Başkanı Chien Lee, konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, Ethereum, kripto para birimleri, tokenler ve bunların altında yatan şirketler de dahil olmak üzere yeni dijital ekonomi hakkında bilgi arayanlar için güvenilir bir kaynak yaratmak için Forbes ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin