Popüler analistten bomba Ripple tahmini:
Popüler analistten bomba Ripple tahmini: "XRP sahneye çıkmak üzere!"

Forbes analistinden destansı Ripple tahmini: “Grafikler çığlık atıyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haziran ayının sonunda 0,50 doları görerek 2019’un en yüksek seviyesine ulaşan Ripple (XRP), daha sonra yaklaşık yüzde 50 düştü. Kripto para şu anda ise 0,26 dolardan işlem görüyor. Ancak Forbes yazarı ve analist Naeem Aslam, XRP’nin büyük bir toparlanma için hazırlandığına inanıyor.

Naeem Aslam: “Ripple büyük ralli için hazırlanıyor.”

ThinkMarkets’in baş pazar analisti Naeem Aslam’a göre, en büyük ikinci altcoin olan Ripple (XRP) “aşırı satılıyor” ve şu anki seviyesinde XRP satın almak için muazzam bir fırsat var. Aslam tarafından yayınlanan haftalık grafiğe bakıldığında, XRP fiyatı 200 haftalık hareketli ortalamanın altına düşerken, Göreceli Güç Endeksi (RSI) okuması 37’nin altına düştü. Bu göstergeler ayıların gücünün tükenmiş olabileceğini gösteriyor. Naeem Aslam’ın yükseliş çağrısı, Bitcoin’in hızla tırmanan pazar payının ve bir “altcoin çöküşüne” yönelik konuşmaların gittikçe büyüdüğü bir zamanda geliyor.

dalgalanma fiyat tablosu

Mart ayında “Bitcoin baskınlığı” yüzde 50 civarında seyrediyordu. O zamandan bu yana beş ay içinde, neredeyse iki buçuk yılda en yüksek seviyesi olan yüzde 69’a yükseldi. Bu nedenle altcoin’lerin Pazar payı küçüldü. Mart ayında, Ripple’ın pazar payı neredeyse yüzde 10’du, ancak şimdi sadece yüzde 4. Bu, 2018 Ocak ayında yüzde 15’in üzerinde bir baskınlık seviyesinden dik bir düşüş.

Bazı analistlerse XRP yatırımları konusunda uyarıyor

Ama bazı grafikler XRP için “al” diye çığlık atarken Ripple için, bazı analistler dikkatli olmaya çağırıyor. Kanos Capital Management’ın baş analisti ve Plouton Mining’in kurucu ortağı olan Cole Walton, kripto para piyasasının daha rekabetçi bir yer hâline gelmesi nedeniyle yatırımcıların XRP yatırımını düşünürken dikkatlice adım atmasını tavsiye ediyor:

Her ne kadar RSI gibi tekniklerin birçoğu ve hareketli ortalamalara göre pozisyonları XRP’nin aşırı derecede satıldığını gösteriyor olsa da XRP yatırımı konusunda temkinli olunmalı. Çünkü Ripple, birçok kripto para piyasası katılımcılarının lehine düştü ve benzer özelliklere sahip ve çok daha iyi bir değer önerisi ile rekabet eden birçok proje var.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Kendisi alsın beş kuruş etmez…

    Reply
Bizi Takip Edin