Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!
Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!

Forbes analisti iddialı: ”Bitcoin için kış bitti ancak bu seviyeyi geçmesi imkânsız.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, bir değer deposu olarak altına uygun bir alternatif olarak ortaya çıkıyor, ancak ciddi bir rakip haline gelmesi gerekir.

Bitcoin kışı bitiyor

Forbes analisti Clem Chambers, Bitcoin’in son analitik makalesinde yavaş yavaş altına yaklaştığını iddia ediyor. Ayrıca, zorlu kripto kışın sona erdiğini bildiren yükselişli Bitcoin fiyat tahminini dile getiriyor.

Chambers, altın değerinin uzun zamandır en iyi seçenek olduğunu belirtti. Altın, birçok yatırımcı için, özkaynaklara karşı korunma amaçlı bir varlık olarak hizmet vermekte. Ancak, ringte tamamen yeni bir varlık sınıfı vardır: Bitcoin

Google Trends’e kısa bir bakış, Bitcoin’e olan ilginin son birkaç yılda çarpıcı biçimde arttığını gösteriyor. 2017’deki en yüksek seviyesinin çok altında olmasına rağmen Bitcoin, ABD’deki popülerlik açısından hala altınla aynı seviyede.

Rakamlara aldırma

Altın piyasa değeri ile Bitcoin arasında büyük bir fark var (sırasıyla 5 trilyon dolar ve 0.09 trilyon dolar). Ancak, altının eski zamanlardan beri var olduğunu ve Bitcoin yalnızca ergenlik aşamasına geçiş yapan yeni bir varlık olduğunu akılda tutmak gerekir. Bitcoin, altının hakim olduğu pazarın büyük bir bölümünü işgal etmek için ciddi bir rakiptir.

6.000 Bitcoin için kolay hedef

Bitcoin’in Nisan ayının başındaki hızlı yükselişinden bu yana, herkes BTC’nin yeni bir parabolik fazın eşiğinde olabileceğini farz ederek ticaret efsanesi Peter Brandt ile yakın geleceği konusunda aşırı iyimser davrandı.

Ancak Forbes analisti Clem Chambers, 6.000 doların Bitcoin için “kolay bir hedef” olduğundan ve 10.000 doların 2019’da kesinlikle elde edilemez olduğundan emin.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 2 August 2019, 14:05

    Forbes analisti Clem Chambers, 6.000 doların Bitcoin için “kolay bir hedef” olduğundan ve 10.000 doların 2019’da kesinlikle elde edilemez olduğundan emin.

    Eee ne oldu 14.000 $ oldu.

    Reply
Bizi Takip Edin