Ünlü uzman Pompliano’dan önemli Bitcoin, Ethereum ve Ripple açıklaması
Ünlü uzman Pompliano’dan önemli Bitcoin, Ethereum ve Ripple açıklaması

Fon yöneticisi Anthony Pompliano: “Bitcoin’de iyi haberlerden sonra hemen fiyat artışı beklemek rasyonel değil.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto para fon yöneticisi olan Anthony Pompliano, pozitif gelişmelerin en azından kısa vadede Bitcoin gibi kripto paraların fiyatını hemen etkilemesini beklemenin “mantıklı olmayacağını” iddia ediyor.

Anthony Pompliano: “Yapılan işler, bundan 2-3 yıl sonra kripto para fiyatlarına yansıyacak.”

Morgan Creek Digital’in kurucusu ve ortağı Anthony Pompliano, muhtemelen olarak kripto para sektöründeki olumlu gelişmelerin şu anda piyasayı etkileyemeyeceğini savunuyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu tür duyuruların kısa vadede Bitcoin veya diğer kripto paraların fiyatlarını etkilemesini beklemek mantıklı olmaz. Bugün yapılan iş, bundan 2-3 yıl sonra kripto para fiyatlarına yansıyacak.

Bu hafta kripto para sektörü, son zamanlarda olduğu gibi kripto para fiyatlarını etkilemediği görülen bazı gelişmelere tanıklık ediyor. Buna örnek olarak, Nasdaq’ın ağır satış baskısıyla 2011’den bu yana en kötü gününü yaşaması verilebilir. Son zamanlarda Chicago Board Options Exchange’den (CBOE)  anonim kaynaklar, bir Bitcoin ETF’sinin ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC) tarafından onaylanma ihtimalinin yüksek olduğuna inanıyor.

Sektördeki önemli gelişmeler, Bitcoin fiyatını etkilemedi!

San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase, yakın zamanda Circle’ın ABD dolarına endeksli stablecoin’i USD Coin’i kendi platformuna ekledi. Gelişme, analistler tarafından kripto para alanı için bir onay damgası olarak görüldü.

Bitcoin (BTC) fiyat grafiği
Bitcoin (BTC) fiyat grafiği

Intercontinental Exchange (ICE) tarafından başlatılan kripto para birimi platformu Bakkt, geçtiğimiz günlerde 12 Aralık’ta günlük Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini başlatacağını açıkladı. Bu gelişmeler, Bitcoin fiyatını etkilemedi. Çünkü şu anda lider kripto para birimi 24 saatlik dönemde kabaca %0,2 oranında düşerek 6.463 dolar seviyesinde işlem görüyor. Çoğu altcoinde %0,3 ile %2 arasında değer kaybediyor.

Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin