Flux coin son günlerde neden yükseliyor? İşte tüm ayrıntılar

Flux coin son günlerde neden yükseliyor? İşte tüm ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Farklı blockchain protokolleri, farklı sorunları çözmek için ortaya çıktı ve Flux (FLUX), geleneksel merkezi bulut hizmeti sağlayıcılarına önemli bir alternatif olarak kendisini özellikle markalaştırıyor. Merkezi olmayan bulut ekosisteminde yükselen bir güç olarak Flux, bu yazının yazıldığı sırada son 24 saat içinde %15,21 artışla 0,7433 dolardan işlem gördüğü için yatırımcılar arasında kayda değer bir ilgi görüyor.

FLUX, CoinMarketCap’te trend olan ilk 30 kripto para birimi arasında yer alıyor. Flux kendisini, Web3.0 ekosistemi için yüksek kullanılabilirlik altyapısı sağlayan ve merkeziyetsiz şekilde yönetilen bir hesaplama platformu olarak tanımlıyor.

Nispeten belirsiz bir protokol için, Flux şu anda 4.000 Merkezi Olmayan Uygulamaya (DApps) ev sahipliği yapıyor ve FLUX tokenine uygun bir kullanıcı topluluğu sağlıyor. Varlığın fiyatındaki artışı harekete geçiren en son güncellemelerden biri, Nostr Relay Node’larının artık platformda yayında olduğunun açığa çıkmasıydı. Paylaşıldığı gibi, Nostr Relay daha dirençli ve özellikle herkes tarafından erişilebilen bir protokol sağlar.

Akış ve geniş benimseme planları

Flux, protokolünü istikrarlı bir şekilde oluştururken, sabırsızlıkla beklenecek önemli bir dönüm noktası entegrasyonuna sahiptir. Önceki Dogecoin (DOGE) entegrasyonu ile bilinen WordPress’i entegre etme planı budur. WordPress’in potansiyel entegrasyonu, protokole dünya çapında milyonlarca insan tarafından kullanılan işlevsel Web2 uygulamalarına özel olarak maruz kalma sağlayacaktır.

https://twitter.com/tsncrypto/status/1618895739681226752

Flux stratejisi, diğer gelecek vaat eden blok zincirlerle de uyumludur. Örneğin, Polygon (MATIC), en son Mastercard, Nike, Adidas ve Starbucks ile olmak üzere yeni ortaklıklar kuruyor.

Sonuç olarak, tokenin uygulama alanı artıyor ve haftayı kazançlarla kapatmaya çok yakın gibi görünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin