featured

FLOW ekosistemindeki son gelişmeler: Yatırımcılar umutlanmalı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan FLOW, yeniden gündeme gelmiş durumda. Ancak sebebi rakipsiz bir ralli ile kripto piyasasını kasıp kavurması değil. Ağ, şu anda merkezi olmayan altyapısına erişen kullanıcılarına daha fazla seçenek sunmaya odaklanmış görünüyor.

FLOW, amacına ulaşmak için yakın zamanda başlatılan DEX MetaplierFlow’a bazı entegrasyonlar ekledi. Flowverse’in raporlarına göre entegrasyon, zincirler arası platform CelerNetwork ile bir ortaklık doğurdu.

FLOW

İki adım önde

Son ortaklık, FLOW ekosisteminde ademi merkeziyetçiliği güçlendirmeye yönelik bir diğer gelişmedir.  Bunun, bu tür sistemleri yaratmanın ilk adımı olmadığını hatırlayın. Daha önce FLOW, benzer bir görev için bir DAO ile ortaklık kurmuştu.

Bazı farklılıklar olsa da en son gelişme, FLOW kullanıcılarının diğer kripto para birimleri arasında kolayca köprü kurabileceği anlamına geliyor. Bahsedilen varlıklar arasında USDC, Wrapped Etheruem (WETH), Ethereum (ETH) ve Wrapped Bitcoin (WBTC) bulunmaktadır. Bu eklemelerle birlikte FLOW, oldukça endişesiz görünüyordu.

Her şey mükemmel değil

Entegrasyonlar FLOW için olumlu bir fiyat hareketiyle sonuçlanmadı. CoinGecko’ya göre altcoin fiyatı, aşağı yönlü bir yol izlemeyi tercih ediyor gibi. Bu yazının yazıldığı sırada altcoin’in fiyatı 1,90 dolar civarında işlem görüyordu. Bu da, son 24 saat içinde %9,5 oranında bir düşüş yaşadığı anlamına geliyor. İlginç bir şekilde otuz günlük fiyat hareketine bakıldığında, 26 Ağustos itibariyle hâlâ %18,58 oranında kâr etmiş durumda.

Bununla birlikte bir aylık alım işlemleri, kripto para biriminde olumlu bir duygu yaratmak için yeterli değildi. FLOW yatırımcıları bu güncellemelerden bazı olumlu çıkarımlar yapabilir. Birincisi; USDT karşısında dört saatlik grafik. Burada, 18 Ağustos ile 22 Ağustos arasında olduğundan çok daha düşük bir volatilite olduğu görülüyor. Bu duygu Bollinger Bantları (BB) tarafından ortaya çıkarıldı.

Momentuma gelince, Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötrdü. Ancak 45,70 işaretinde kasvetli sinyaller gönderdi. Müthiş Osilatör (AO), bir adım daha ileriye işaret ederken yönünün yükseliş mi yoksa düşüş mü olduğu konusunda kararsız kaldı. Bununla birlikte, -0.048’deki AO değeriyle daha çok negatif bir işaret olduğu görülüyor.

Zincir üstü kısma baktığımızda FLOW’un izlenimi, özellikle kısa vadeli yatırımcıların beklentilerine uymayabilir. Santiment’e göre, entegrasyon geliştirme faaliyeti trendi olumlu yönde etkiledi. Ancak balinaların toplam arzı 5 milyon dolar ve daha fazlasının olabilmesi için neredeyse hiçbir değişiklik olmadı.

FLOW, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yeniden ulaşabilmesi için %94,9 oranında yükseliş kaydetmesi gerekiyor. Dolayısıyla yatırımcıların umutlarını minimumda tutmalarının faydası var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin