Yatırım fonu açıklayan altcoin, yaklaşık yüzde 20 arttı

Flow analizi: İlk 50 içine girmek için sınırları zorluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto dünyası son günlerde yaşadığı düşüşten sonra biraz daha toparlanma içine girdi. Fed toplantısının beklenen şekilde gerçekleşmesi piyasaya olumlu yansıdı. Hafta sonu olmamıza rağmen kripto piyasasında olumlu bir ilerleme var. Çoğu varlık yeşil yönde hareket yapıyor. Bunlardan biri de Flow. Piyasaya çabuk tepki verebilen kripto para birimi kayıplarını geri almaya çalışıyor. Flow analizi için detaylar haberimizde… 

Flow, Cumartesi günü neredeyse %30 daha yüksek işlem görüyor. Çünkü ilk 100 kripto paranın çoğu yeşil renkte. Bugünkü hareketle beraber kripto para birimi piyasa değerine göre ilk 50 kripto para birimine girdiğini de görüyor.

Ani tepkiyle ilk 50 içine giren Flow, daha sonrasında 51. sıraya geriledi. Ancak kripto para birim oldukça hareketli. Piyasa değeri 2 milyar dolara oldukça yakın. Hafta içine göre ise iyi bir fiyatlanma yaşadı. Flow analizi için performansın iyi olduğunu görebiliriz.

Flow analizi, haftanın dikkat çeken varlığı oldu

Flow analizi, haftanın dikkat çeken varlığı oldu

Günün net boğasını, %23 artışla Flow yaptı. Kripto para birimi bu süreçte gün içi en yüksek olan 6.62$’a ulaştı. FLOW/USD paritesi son Perşembe günü işlem gördüğü 4,50$’lık destekten iki gün sonra gün içi en yüksek seviyesi olan 6,62$’a ulaştı. 

Flow, Cumartesi günkü dalgalanma, piyasa değerine göre 50. sıradaki yeri Aave’den aldı. Grafiğe bakıldığında, RSI bu yılki en güçlü noktası olan 47’de seyrederken, fiyatlar 6,48 dolar dirençte görünüyor. Flow analizi için; fiyat gücü yükselmeye devam ederse, FLOW/USD’yi er ya da geç 8,00 dolarda görebiliriz.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin