featured

FLOKI, son performansı ile diğer meme coin’ler için tehdit oluşturmaya başladı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki meme coin’lerden bir tanesi olan Floki Inu (FLOKI), son zamanlarda çok fazla ilgi görüyor. Son fiyat rallisi ile meme coin, piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasına girdi.

FLOKI

CoinMarketCap verilerine göre FLOKI, bu yazının yazıldığı sırada 97. sırada yer alıyor. Son yedi günde %17,28’den fazla değer kazandı. Aynı dönemde Dogecoin ve Shiba Inu gibi diğer birçok meme coin düşüş kaydetti.

İlk 100’e girdi

Meme coin’in muazzam fiyat rallisinin yanı sıra, bir NFT metaverse oyunu olan Valhalla, birkaç DeFi ürününü içeren bir protokol olan FlokiFi, bir NFT pazarı olan FlokiPlaces ve bir kripto eğitim platformu olan Floki Üniversitesi gibi yardımcı araçları, meme coin’in fiyatının yükselmesinin temel unsurlarıdır.

Şimdi ise CoinMarketCap’in ilk 100 sıralamasında 97. sırayı alarak Shiba Inu ekosisteminin yönetişim token’ı olan Bone ShibaSwap’i tahtından etti.

Bu, Shibarium etrafındaki tüm spekülasyonlara rağmen, insanların meme coin’lere olan ilgisinin devam ettiğini gösteriyor.

Shiba Inu için bir tehdit var mı?

2023’ün başından beri Floki Inu keskin bir sıçrama kaydetti. Şu anda 24 saatlik işlem hacmi 41,530,958 dolar ve 0,00004877 dolar civarında işlem görüyor. CMC’ye göre, meme coin yalnızcaa bir haftada yaklaşık %17,28 oranında artış kaydetti. Bu oran aylık grafikte ise %100.

Öte yandan, Shiba Inu’nun performansı yatırımcıların moralini bozuyor. Bu yazının yazıldığı sırada 0,00001232 dolar civarında işlem gören SHIB için bir günlük işlem hacmi ise 178,069,632 dolar. SHIB fiyatı son yedi gün içinde yaklaşık %4,13 oranında bir düşüş kaydetti. Ancak aylık grafikte %2,20’lik bir artışla hâlâ yeşil.

Bu nedenle FLOKI, BONE üzerindeki ilgiyi kendisine çekmekle kalmadı. Aynı zamanda Shiba Inu gibi çok popüler olan meme coin’leri de geride bırakmayı başardı.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin