Meme coin savaşı kızışıyor: Devreye bakın hangi para birimi girdi?

Floki Inu, Türk televizyonlarına reklam verecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler meme tokenlerden biri olan Floki Inu (FLOKI), Türkiye ve ABD’deki televizyon kanallarında reklam yayınlayacağını açıkladı.

Popüler meme tokenin televizyon reklamları 21 şubatta yayınlanmaya başlayacak ve iki ay boyunca devam edecek. Ekip pazarlama kampanyasıyla 250 milyon kişilik bir kitleye ulaşmayı amaçlıyor.

Floki Inu Türk televizyonlarına reklam verecek

Floki Inu ekibi, Twitter hesabı üzerinden bir duyuru paylaştı. Buna göre, popüler meme token, Türkiye’deki televizyon kanallarında reklam yayınlayacak. Floki Inu, duyuruya 15 saniyelik bir reklam videosunu da ekledi. Paylaşım şöyle:

https://twitter.com/RealFlokiInu/status/1495099446274793479

Bunun ardından, meme tokenin resmi sayfası bir paylaşım daha yaptı. Ekip, Türkiye ve ABD’deki reklam kampanyası duyurusunun ardından her iki ülkede de Twitter trendlerine girdiğini açıkladı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin