Floki Inu, Shiba Inu'nun izinden gidiyor! İşte yeni adım
Floki Inu, Shiba Inu'nun izinden gidiyor! İşte yeni adım

Floki Inu, Shiba Inu’nun izinden gidiyor! İşte yeni adım

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu, merkezi olmayan yeni bir yapıya geçerek ağı daha güvenli hale getirmeyi planlıyor. Bu hafta içinde başlayacak olan DAO’ya aşamalı bir geçiş yapılması planlanıyor. Meme coinler bir süredir düşüş yaşarken Floki Inu bir yenilik daha yapmaya hazırlanıyor. Diğer meme coin olan Shiba Inu’yu (SHIB) takip eden Floki Inu DAO’ya aşamalı geçeceğini duyurdu.

FLOKI Inu ekibi resmi duyuruyu 9 Ocak pazar günü yaptı. Ekip, Twitter mesajlarında şunları yazdı:

“FLOKI, DAHA HIZLI KABUL VE BÜYÜME İÇİN BİR DAO’YA AŞAMALI GEÇİŞE BAŞLAYACAK. Kilit ve stratejik danışmanlarla yapılan kapsamlı görüşmelerin yanı sıra çeşitli güvenilir kaynaklardan gelen veri ve bilgilerin gözden geçirilmesinden sonra, $FLOKI bir DAO’ya kademeli ve aşamalı bir geçişe başlayacaktır.”

Ekip ayrıca bunu FLOKI ve topluluk için bir dönüşüm anı olarak nitelendirdi. Ayrıca aşamalı geçiş, FLOKI’yi daha merkezi olmayan ve güvenli konuma getirecek. Bu, sonuçta belirtildiği gibi daha hızlı büyümeye ve benimsenmeye yol açması bekleniyor.

Floki Inu ekibi, geçişi kademeli olarak uygulayacağını söyledi. Geçiş aşaması için süreç bu hafta sonuna kadar başlaması planlanıyor. Ekip, geçiş aşaması başladığında daha fazla güncelleme yayınlayacağını söyledi. Geçiş tamamlandığında Vikingler, FLOKI tokenlerini kullanarak kritik konularda oy kullanmak için ek güç elde edecek.

Floki Inu DAO yapısına yaklaşıyor

FLOKI’nin ekibi DAO yapısına geçme kararına vardı. Diğer büyük oyuncular da benzer bir yapıyı zaten kullanılıyor. Örneğin piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para Binance Coin (BNB) de bir DAO yapısına yaklaşıyor. Ayrıca, dünyanın en büyük borsalarından biri olan KuCoin, DAO yapısını benimseme konusunda da istekli. Bu, DAO’nun artık yeni tanımlanan trend olduğunu açıkça gösteriyor.

DAO trendi, Elon Musk’ın kardeşi Kimbal Musk tarafından da benimsendi. Hayırseverliği merkezden uzaklaştırma girişiminde bulunan Kimbal Musk, The Giving DAO’yu da başlatıyor. Duyuru ayrıca şunlar söylendi:

“FLOKI her zaman bir DAO olmayı amaçlamıştır ve bu hareket, zamanlamanın ile $FLOKI’den birini gerçekleştirmeye yönelik çalışmanın bir birleşimidir. Bu duyuruya rağmen, FLOKI Inu son 24 saatte yaklaşık yüzde 10 düştü. FLOKI fiyatı, daha geniş piyasa düzeltmesinin ortasında sürekli olarak yatay hareket ediyor.”

Yeni DAO güncellemesiyle birlikte Floki Inu fiyatı yükselişe geçebilir.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin