Floki Inu fiyat tahmini, floki iınu artış, floki artışı, floki tahmini, floki ve pepe

FLOKI Inu fiyat tahmini: FLOKI’nin Çin’in CCTV-5’te yer almasıyla %400’lük bir hacim artışı bekleniyor, Pepe’yi geçebilme potansiyeli var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu fiyatı, World Table Tennis Championships için “powered by Floki.com” yazılı bir billboardda yer almasının ardından bu hafta sonunda çift haneli bir artış gösterdi. Bu durumda Pepe’yi geride bırakabilir mi?

Sun Yingsha, 28 Mayıs Pazar günü Olimpiyat şampiyonu Chen Meng’i 4-2 yenerek galip geldi.

Floki Inu fiyat tahmini

Resmi @RealFlokiInu Twitter hesabı, $FLOKI’nin ana TV spor kanalında yer almasının, ‘Çin’de 100 milyonu aşkın kişiye, Hong Kong’un kripto paraları birkaç gün içinde yasallaştırması için tam zamanında’ tanıtılabileceğini tweetledi.

https://twitter.com/Phoenix_Ash3s/status/1662814749220909056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1662814749220909056%7Ctwgr%5Ea47c4f0aa5c4cd169355fa8279076b4ddfaef44c%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptonews.com%2Fnews%2Ffloki-inu-price-prediction-400-volume-spike-as-floki-featured-on-chinas-cctv-5-channel-can-it-flip-pepe.htm

CoinMarketCap’e göre, son 24 saat içinde FLOKI’nin ticaret hacmi neredeyse %400 arttı. FLOKI, eski adı Floki Inu’dan farklılaşmak için yeniden markalandı ve şu anda kendi başına en popüler meme coin’lerden biri olan Shiba Inu’dan ayrılıyor.

5 Mayıs’ta Binance’de listelenmesinin ardından FLOKI Inu, piyasa değeriyle en iyi 100 kripto para birimi arasına girdi, ancak geri çekilme sonrasında şu anda #101 sıradadır. FLOKI Inu’nun piyasa değeri bugün 330 milyon doları aşmış durumda ve DOGE, SHIB ve PEPE’nin ardından en büyük 4. meme coin olarak yer alıyor.FLOKI fiyatı, floki fiyat tahmini

Trader @Phoenix_Ash3s, Çin pompasının devam edebileceğine dair iyimser. “Xi Jinping pompası”na yaptığı meme atıf, deneyimli tacirlerin hatırlayabileceği 2019’da Bitcoin fiyatında gerçekleşen tarihi bir ralliyi göstermektedir.

24 Mayıs ile bugün arasında FLOKI’nin fiyatı %25’e yakın bir şekilde yükseldi, ancak ardından bir geri çekilme yaşandı. Bu, Binance listeleme sonrası satıştan bir miktar toparlanmaya yardımcı oldu.

PEPE Fiyat Tahmini

Crypto Tony, FLOKI Inu ve PEPE’nin boğaların müdahale etmesi durumunda destek seviyesinden yükselmeye başlayabileceğini ve şu anda ikisinin de alçalan üçgen formasyonunda olduğunu tweetledi.

300.000’den fazla takipçisi için eklediği gibi, hiçbir meme coin’in FLOKI ve PEPE gibi ‘efsaneler’in gücüne yaklaşamayacağını belirtti. Bu durumda Floki boğalarına atıfta bulunuyor olabilir.

Pepe, FLOKI ile aynı gün olan 5 Mayıs’ta Binance’de listelendi ve şu ana kadar FLOKI’den daha derin bir düşüş yaşadı; tüm zamanların en yüksek seviyesinden %80 düzeltme gerçekleştirdi.

Eğer FLOKI’nin fiyatı mevcut noktasından %60 yükselirse, piyasa değeri açısından Pepe’yi geçerek meme coin’ler arasında 3. sırayı geri alabilir. Pepe’nin piyasa değeri, şu anda sadece 570 milyon doların üzerinde olduğu için bu daha erken gerçekleşebilir.

Pepe, Shiba Inu’yu geçmek için neredeyse 10 kat, Dogecoin’i geçmek için ise 20 kat artış göstermesi gerekmektedir.

Wall Street Memes (WSM) adlı bir diğer yaklaşan meme coin, 2023’ün üçüncü çeyreğinde borsalarda listelenmeye hazırlanıyor.

Sosyal medyada trend olan ve çeşitli kripto haber kanallarında yer alan $WSM token ön satışı, 26 Mayıs’ta başladığından beri 800.000 doların üzerinde fon toplamıştır.

Floki ordusu gibi, Twitter ve Instagram gibi platformlarda geniş bir takipçi kitlesi bulunmaktadır. $WSM topluluğu, bir milyonu aşkın güçlü bir takipçiye sahiptir.

$WSM ile birlikte, düşük piyasa değerine sahip tokenlar ve ICO öncesi projeler de dahil olmak üzere yüksek kazanç potansiyeline sahip 21 yeni kripto para birimini inceledik.

Listemizdeki bir diğer yeni meme coin ise AiDoge (AI) adını taşımaktadır. Yakın zamanda bir aylık sürede ön satışını tamamlamış ve şimdi IEO tarihini duyuracak durumdadır.

FLOKI, popüler bir kripto para birimidir ve topluluk tarafından büyük bir ilgi görmektedir. Ancak, fiyat tahminleri yapmak için doğru verilere ve piyasa analizine dayanmak önemlidir. Çin televizyonunda FLOKI’nin yer alması, projenin daha geniş bir kitleye ulaşmasına yardımcı olabilir ve talebi artırabilir, ancak kesin bir fiyat artışı garantisi vermez.

Pepe ise bir başka popüler kripto para birimidir. FLOKI Inu’nun Pepe’yi geçip geçemeyeceği veya piyasa değeri açısından nasıl performans göstereceği tahmin edilemez. Kripto para birimlerinin değeri genellikle bir dizi faktöre, piyasa talebine ve yatırımcı davranışına bağlı olarak değişir.

Sonuç olarak, FLOKI Inu fiyatının nasıl değişeceği veya Pepe’yi geçip geçemeyeceği gibi spesifik tahminlerde bulunmak zor. Kripto para birimlerine yatırım yaparken, temel analiz, teknik analiz ve piyasa trendlerini dikkate almak önemlidir. Ayrıca, kripto para birimlerinin volatil doğası ve riskleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.

cyrptonews.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin