27 Kasım Floki Inu fiyat analizi

Floki Inu fiyat analizi: Floki Inu daha da düşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Floki Inu fiyat analizine göre FLOKI, 3 dolar işaretini reddettikten sonra şu anki geri çekilme aşamasına geldi. Kripto para fiyatı 2 dolarlık desteğin üzerinde kalmaya çalıştı ancak aşırı güçlü ayılar bunun olmasına izin vermedi ve fiyat düşmeye devam etti. kripto para, daha fazla satış olduğundan şüphelenilen 1,5 dolarlık bir başka önemli destek seviyesini yeniden aştı.

FLOKI kripto para fiyatı şu anda 0,0015 dolar işaretinin yeni direncini yeniden test etmeye ve arz baskısının yoğunluğunu kontrol etmeye çalışıyor. Fiyat bu seviyeden yeterli direnç elde ederse, token fiyatı 0.0001 dolara düşebilir.

27 Kasım Floki Inu fiyat analizi

Floki Inu fiyat analizine göre 4 Kasım’da başlatılan düzeltme aşaması, üç hafta içinde tüm zamanların en yüksek seviyesinden %65 düştüğü için çok yol kat etti. FLOKI fiyatı yakın zamanda 0.000015 dolarlık başka bir destek seviyesini kırdı ve önümüzdeki dönemde de düşüş tehdidinde bulundu.

Önemli EMA seviyeleri (20 ve 50), FLOKI tokeninde bir düşüş eğilimini gösteren ayıları destekliyor. Bu çizgiler fiyata iyi bir direnç sağlayabilir.

Göreceli Güç Endeksi(40), bu token içindeki düşüş hissini belirtir. Bununla birlikte, RSI çizgisi aynı zamanda boğaların gücünün arttığını gösteren bir yükseliş sapması da yansıtıyor.

Floki Inu fiyat analizi

Floki Inu fiyat analizi: 0.0001 dolara düşebilir

FLOKI token fiyatı şu anda 0,0015 dolar işaretinin yeni direncini yeniden test etmeye ve arz baskısının yoğunluğunu kontrol etmeye çalışıyor. Fiyat bu seviyeden yeterli direnç elde ederse, token fiyatı 0.0001 dolara düşebilir.

Bununla birlikte, Floki Inu fiyatının bu genel direncin üzerine çıkması durumunda, piyasa satıcılarının sahip olduğubaşka bir avantajı var; azalan direnç trend çizgisi. Bu trend çizgisi, Kasım ayının başından beri token fiyatına dinamik direnç sağlıyor ve hala sağlam.

Bu nedenle, uzun vadeli tüccarlar, Floki Inu’da uygun bir toparlanma beklemeden önce bu engellerin kaldırılıp kaldırılmadığını doğrulamalıdır. MACD göstergesi, hem MACD hem de sinyal nötr bölgeye doğru hareket ettiğinden, bu tokende düşüş momentumunu yansıtıyor. 27 Kasım Floki Inu fiyat analizi bu şekildeydi.

Coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin