Floki Inu fiyat analizi: Boğalar neyi hedefliyor?

Floki Inu fiyat analizi: Boğalar neyi hedefliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son haftalarda adını sıkça duyduğumuz Floki Inu, yeniden toparlanmaya geçti. Dün gördüğü dip seviyeden bu yana yüzde 23’lük sıçrama yapan şaka tabanlı coin, hareketine devam edebilecek mi?

28 Kasım Pazar günü 0.0001150 cent ile en düşük seviyesine demir attı. Son 1 ay ve 1 haftalık süreç baz alındığında dün en dip seviyesini gördü. 0.0001220 cent seviyesini önemli destek noktası olarak savundu. Bu noktadan boğaların verdiği tepkiyle birlikte toparlanmaya geçti. Önemli artışla beraber rakipleri DOGE ve SHIB para birimlerini geride bıraktı.

Son 24 saat içinde %23 fiyatlanması işlem hacminde de değişime neden oldu. 1 günlük hacim grafiğine baktığımızda 34 milyon dolar para girişi saptandı. Bu da meme coin için kısa vade olumlu geri dönüş sinyali olabilir.

Floki Inu fiyat tahmini

Floki Inu boğaları gözümü 0.00018018 USD aralığına dikmiş durumda. 4 saatlik grafikte beşinci düşüş seansından sonra boğalar kayıpları geri almaya çalışıyor. 23 Kasım’dan bu yana düşüş çizgisinde bulunan bir durum var. Ancak bu kanalı kırarak üzerine çıkabildi.

FLOKI, 50/4 saatlik basit hareketli ortalama (SMA) 0.0001615 cent civarında ani bir dirençle mücadelesini gösteriyor. Eğer burayı desteğe çevirirse 0.0001808 yeni bir direnç noktası olacak. Boğaların bu bölgeyi kazanmasıyla yeni alıcıların oyuna dahil olmasını izleyebiliriz. Ancak anlık fiyattan yaklaşık olarak yüzde 13’lük artış yapması gerekiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin