Floki Inu diğer meme coinleri geride bıraktı: Son 24 saatte yüzde 95 arttı
Floki Inu diğer meme coinleri geride bıraktı: Son 24 saatte yüzde 95 arttı

Floki Inu diğer meme coinleri geride bıraktı: Son 24 saatte yüzde 95 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel dijital varlık piyasası Perşembe günü geniş bir toparlanma kaydetti. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi en büyük kriptoların fiyatı son 24 saatte sırasıyla %11 ve %8 arttı. Bununla birlikte, Floki Inu (FLOKI), Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin’i (DOGE) geride bırakarak meme coin rallisine liderlik ediyor.

FLOKI yüzde 95 arttı

Elde edilen verilere göre, Floki Inu fiyatı son 30 gün içinde %430 gibi büyük bir artış gösterdi. Son fiyat artışıyla birlikte Floki Inu, Dogecoin ve Shiba Inu gibi lider meme coinleri geride bıraktı. Raporlara göre Floki Inu, tüm hacmin %46,9’u ile Hollanda’nın en büyük borsası Litebit‘te en çok işlem gören varlık oldu.

Baby Doge Coin fiyatları ise son 30 günde %272 arttı. Bu, tokenin en kârlı meme parası listesine girmesine yardımcı oldu.

FLOKI fiyatı son 24 saatte %95 daha arttı. Yazım sırasında ortalama 0,0000054 dolar fiyatla işlem görüyor. Ancak 24 saatlik işlem hacmi %200’den fazla artışla 206 milyon dolara ulaştı. Piyasa değeri şu anda yaklaşık 479 milyon dolar.

Bu arada, SHIB ve DOGE gibi en iyi kripto paralar, son 24 saat içinde sırasıyla %6 ve %3 oranında sıçramayı başardı. Kümülatif meme kripto para değeri %5,25 artarak 21.2 milyar dolara ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin