floki

Son dakika: Floki Inu, Binance Pay ile stratejik ortaklığını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Floki Inu, borsanın listelendiğini duyurmasından yaklaşık bir ay sonra Binance Pay ile stratejik bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Piyasa değerine göre dördüncü en büyük meme coin olan Floki Inu, stratejik bir ortaklığı açıkladı. Bugün başlayan kampanya, kullanıcıları ödüllendiren Binance Pay ile stratejik bir pazarlama kampanyası aracılığıyla Floki’nin benimsenmesini artırmayı amaçlıyor.

Duyuruya göre uygun Binance Marketplace satıcılarından Binance Pay aracılığıyla meme coini kullanarak en az 1 dolar değerinde ürün satın alan kullanıcılar geri ödeme ile ödüllendirilecek.

Binance, Floki pazarlama kampanyalarını destekleyecek!

Binance Pay; Pay ana sayfası, sosyal medya ve diğerleri dâhil olmak üzere birçok kanalda meme coinin pazarlama kampanyasını destekleyecek. Coinin ekibi Twitter’da yaptığı açıklamada, Binance ve Floki’nin de bu kampanyayı sosyal medyada duyuracağını ve öne çıkaracağını belirtti.

floki ınu

Stratejik ortaklık, piyasa değerine göre 4. en büyük meme coine daha fazla maruz kalmanın yanı sıra Binance Pay aracılığıyla token’ın faydasını artırmayı amaçlıyor.

Floki artık AliExpress’te mevcut

Meme coinin ekibi ayrıca dünyanın önde gelen e-ticaret devlerinden biri olan AliExpress ile iş birliği yaptığını duyurdu. Shopping.io aracılığıyla gerçekleştirilen entegrasyon, Floki’nin AliExpress’te bulunan 100’lerce milyon ürünü satın almak için 200’den fazla ülkede milyarlarca insana ulaşmasını sağlayacak.

Entegrasyon ve Binance ortaklığı haberleri, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsasının Doge’dan esinlenen meme coin’in listelendiğini duyurmasından yaklaşık bir ay sonra geldi.

Meme coin’in arkasındaki ekibin 2023 TTF Dünya Şampiyonasına sponsor olduğunu açıklamasının ardından bu ayın başlarında fiyatında bir artış kaydetti. Oyunlar Çin Spor TV’sinde (CCTV5) yayınlandı ve meme coin sert bir görünüm oluşturarak 970 milyondan fazla izleyiciye ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin