FLOKI fiyat analizi: Floki yükselecek mi?

FLOKI fiyat analizi: Geri çekilme aşaması sona mı eriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FLOKI fiyat analizine göre, tokenın düzeltme aşaması, yatırımcıların beklediğinden daha sert geri çekildi. Bu geri çekilmeyle birlikte fiyat, 0,786 FIB seviyesinin zayıf ama geçerli desteğine düştü. Şimdilik, fiyat bu seviyeden etkileyici bir toparlanma gösterdi ve şu anda 0,000213 ABD doları direncini yeniden test ediyor. Bu arada, FLOKI hayranları için harika bir haber, FLOKI’nin Burj Khalifa’da büyük bir sergisi olacak.

FLOKI, toparlanma aşamasına başlayabilir

FLOKI token yatırımcıları, Ekim ayındaki tüm kazanımların Kasım ayında yok olduğu iki aylık bir hız treni yolculuğuna çıkmıştı. Bu uzatılmış düzeltme aşaması, token fiyatını 0,786 Fibonacci seviyesine düşürdü ve token sonunda bir toparlanma aşaması başlatmak için iyi bir satın alma baskısı elde etti.

Floki fiyat analizi: 12 saatlik grafik

FLOKI fiyat analizindeki önemli EMA’lara (20, 50, 100) göre, bu EMA çizgilerinin üzerindeki token fiyat ticareti, 12 saatlik zaman çizelgesi grafiğinde yükseliş eğilimini koruyor. Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi(63), değerinde benzer bir artışla yeni ralliyi destekliyor.

FLOKI fiyat analizi: Yükseliş bekleniyor

Alt destek 0.786 FIB’den sıçradıktan sonra, FLOKI tokeni grafiğinde V şeklinde etkileyici bir toparlanma sergiledi ve geçen haftaya göre %80 kazandı. Şu an için fiyat 0,22 dolarlık çok önemli bir direnç seviyesinde dalgalanıyor ve bir yükseliş kırılması hedefliyor.

Floki fiyat analizi: 4 saatlik grafik

Fiyat bu dirençten uygun bir çıkış sağlamayı başarırsa, kripto tüccarları 0,0028 ABD doları için mükemmel bir fırsat yakalayabilir. Ancak, bu tüccarlar yeni bir uzun pozisyon açıyorlarsa yine de risk yönetimi stratejilerini takip etmelidirler.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin