AAVE altcoin fiyat analizi
AAVE altcoin fiyat analizi

Flaş yükseliş alarmı: Bu altcoin 3 haneli patlamaya çok yaklaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aave teknik grafiği, altcoin için genel bir yatay eğilim gösteriyor. Ancak fiyat hareketi, sonunda 160 dolarlık boyun çizgisinden düşen azalan bir üçgen modelinde yankılanıyor. Bu seviyenin altında kalan kripto para fiyatı, düzeltme rallisini uzatabilir ve 100 doların üzerine çıkarabilir.

Önemli teknik noktalar

  • Günlük RSI Eğimi aşırı satım bölgesine yaklaşıyor.
  • 20 ve 100 günlük MA, düşüş eğilimine işaret ediyor
  • AAVE/USD’de gün içi işlem hacmi 333,7 Milyon $ olup, %9,3’lük bir düşüşe işaret ediyor.

Altcoin AAVE analiz

Aave teknik analiziyle ilgili önceki haberimizde kripto para fiyatını 200 dolarlık desteğe düşüren trend çizgisinden olası gerileme eğilimi hakkında uyarılar vardı. Ayrıca teknik grafik, günlük zaman çizelgesi grafiğinde azalan bir üçgen deseni ortaya çıkardı.

Kripto piyasasındaki son çöküş, sadece bir hafta içinde AAVE fiyatını %38 oranında devalüe etti. Kripto para fiyatı, 160-150 dolarlık boyun çizgisinden düşüş eğilimi göstererek piyasaya daha fazla satıcı davet etti.

AAVE/USD teknik grafiği, 100 MA çizgisinin kripto para fiyatına dinamik sağladığını gösteriyor. Ayrıca, 20 ve 50 MA’nın aşağı yönlü geçişi, devam eden satışı hızlandırabilir.

Günlük Göreceli Güç endeksi eğimi %30’a düşerek aşırı satım bölgesine girmeye hazırlanıyor.

AAVE fiyatı 100 dolara düşebilir

Altcoin AAVE analiz

22 Ocak’ta AAVE fiyatsız düşüş 160-150 dolar destek bölgesini aştı. Fiyat hareketi 1 günlük bir yeniden test gösterdi ve ardından bugünün %7’lik kırmızı mumu geldi. Satıcılar bu parayı 150 doların altında tutmayı başarırsa, token fiyatı 79 veya 50 dolara düşebilir.

4 saatlik grafikte süper trend göstergesi kırmızıya dönerek piyasadaki düşüş eğilimini doğruladı.

Direnç seviyeleri: 3000 dolar ve 3670 dolar

Destek seviyeleri: 79 dolar ve 50 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin