Elon Musk Twitter Blue için DOGE ödemelerini eklemeyi planlıyor
Elon Musk Twitter Blue için DOGE ödemelerini eklemeyi planlıyor

Flaş: Twitter’dan hisse alan Elon Musk’tan bomba Dogecoin hamlesi geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk, kripto para piyasasında devam eden durgunluğa rağmen Dogecoin fiyatını artırmaya devam ediyor.

Tesla CEO’su kısa süre önce Twitter’ın %9,2 oranında hissesini satın aldı ve sosyal medya platformunda Dogecoin entegrasyonunun yakında gelebileceğini ima etti.

Musk, Dogecoin’in büyük bir destekçisi ve Tesla ürünlerini satın almak için meme coin’in kullanımını halihazırda kabul etmiş durumda.

Musk, Twitter Blue için plan yapıyor

Musk, Twitter’ın en büyük hissedarı olduğundan ve şirketin yönetim kuruluna katıldığından beri, sosyal medya platformunun iyileştirilmesi için önerilerde bulunuyor. Önerdiği reformlardan biri, platformda bot kullanımını engellemek ve spam hesapları kapatmak.

Bunu mümkün kılmak için Musk, Twitter Blue kullanıcıları için aylık bir abonelik programı hakkında tweet attı. Abonelik, Twitter kullanıcıları için bir kimlik doğrulama işaretiyle gelecek. Bu doğrulama, resmi hesaplarda veya kamuya mal olmuş kişiler tarafından kullanılan hesaplarda sunulandan farklı olacak.

“Twitter Blue’ya kaydolan (yani ayda 3 dolar ödeyen) herkes bir kimlik doğrulama badge’i alacak. Ancak bu badge “kamusal isim” veya “resmi hesap onay işaretinden farklı olmalı.”

Musk ayrıca Twitter Blue’ya daha fazla özellik eklemeyi planlıyor. Bu özelliklerden biri, bir tweet’i geri alma, klasörlere yer işareti koyma ve okuyucu moduna geçme seçeneğidir. Musk’a göre, 3 dolarlık bir aboneliğe sahip olmak, platformdaki doğrulanmış kullanıcı sayısını artıracak ve bot bakımını çok pahalı hale getirecek.

Elon Musk, DOGE için bastırıyor

Musk ayrıca platformda Dogecoin kullanımını artırmayı planlıyor. Twitter Blue abonelikleri için planlarını anlatırken, “Belki Doge ödeme seçeneği bile olabilir” dedi. Tesla CEO’su, Twitter’ın reklamlar için ödeme yapmak için şirketlere olan bağımlılığını azaltması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Musk, uzun süredir Dogecoin’in destekçisi. Bu haftanın başlarında yönetici, Texas gigafactory’nin lansmanı sırasında bir Dogecoin Shiba Inu köpeğinin yer aldığı bir DOGE mitinginin arkasındaydı. Dogecoin’in fiyatı çift haneli kazançlar kaydetti, ancak o zamandan beri soğudu ve daha geniş piyasa trendini takip etti.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin