Shiba Inu roketledi
Shiba Inu roketledi

Flaş: Shiba roketledi! Uçuş sürecek mi? İşte yanıtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) tüm zamanların en yüksek seviyesinin %64 altında işlem görüyor. Ancak devam eden sıçrama ile bazı yükseliş işaretleri gösterdi.

SHIB, 28 Ekim’de 0,00008854 dolara ulaştığından beri düşüyor. Düşüş, azalan bir direnç çizgisini takip etti. Sonunda 10 Ocak’ta ulaşılan 0,00002537 dolarlık bir dip seviyeye ulaştı.

Daha sonra, SHIB sıçradı ve yukarıda belirtilen alçalan direnç çizgisinden çıktı. Şu anda token, daha önce destek görevi gören ancak şimdi dirence dönüşen 0,000032 dolarlık yatay alanı geri alma sürecinde. Bu nedenle bu çok önemli bir yatay seviye.

Tüm zamanların en yüksek seviyesinden sonra %64 düştü.

Kripto para trader’ı @altcoinsherpa, SHIB’in sıçrayabileceğini belirten bir SHIB grafiğini tweetledi.

Tweet’ten bu yana SHIB geri döndü ve 0,000032 doları geri alma sürecinde.

SHIB yükselecek mi?

Koparma devam ederse, en yakın direnç alanı 0.000050 – 0.000057 dolar arasında olacaktır. Bu direnç, 0,382-0,5 Fib geri çekilme direnç seviyeleri tarafından oluşturuluyor..

Ancak devam eden artışa rağmen, günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler henüz yükselişin tersine döndüğünü doğrulamadı.

Kısa ve uzun vadeli hareketli ortalamanın (MA) oluşturduğu MACD, yükselişine rağmen hala negatif. Bu da kısa vadeli MA’nın hala uzun vadeli olandan daha yavaş olduğu anlamına geliyor. Daha yüksek histogram çubuğu bir yükseliş işareti olsa d, günlük kapanışa birkaç saat kaldı.

Benzer şekilde, RSI hala 50’nin altında. RSI bir momentum göstergesidir ve 50’nin altındaki değerler düşüş olarak kabul edilir. Devam eden artışa rağmen, RSI şu anda 44’te.

Bu nedenle, mevcut sıçramanın yukarı yönlü bir dönüşün parçası mı yoksa sadece bir rahatlama rallisi mi olduğu henüz belli değil.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin