Shiba Inu yangın yeri!
Shiba Inu yangın yeri!

Flaş: Shiba Inu yangını iyice büyüdü! Fiyat patlamaya mı hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu sahipleri şu sıra çok mutlu değil. Ancak topluluk Ocak ayı boyunca 1,312 milyar SHIB’yi yakmak için son satışlardan yararlandı.

Shiba Inu kripto paralarını ölü bir cüzdan adresine göndererek yok etme eylemi olan SHIB yakma, ShibArmy arasında popüler bir topluluk etkinliği haline geldi. Mevcut fiyatıyla, bu ay yakılan toplu SHIB toplam 28.525 dolar değerinde.

Shiba Inu 2022’de yanıyor

Üç yanan cüzdan kullanarak, Shiba Inu topluluğu Ocak ayında 293 yakmayla 1.312.743.122,49 SHIB’yi yok etti.

Bricks Burner mobil oyunu, ayın en büyük bireysel yakma işlemine 232.314.239 SHIB ile katkıda bulundu. Bumeblağ yanma gününde 7,180 dolar değerindeydi. Oyundan elde edilen reklam gelirini kullanan geliştirici, Ocak ayında toplam SHIB yakımının %17,69’unu gerçekleştirdi.

İkinci en büyük yakım 1 milyar SHIB’yi yok eden Bigger Entertainment’tan geldi. 7 Ocak’ta 2.995 dolar değerinde 103.270.223 SHIB’yi yaktı.

Shiba Inu yangın yeri!

Ocak’taki diğer önemli yakımlar arasında Shibburn’un 100.000.000 SHIB’yi yok etmesi ve ShibaSearch’ün 60 milyon SHIB yakımı da yer alıyor.

Ancak bu toplam, Aralık ayında yakılan 1,96 milyar SHIB’nin altında kalıyor. Ne olursa olsun, Shiba Inu yol haritasındaki birçok proje tutarlı yakma mekaniği içermeye söz verdiğinden, SHIB sahipleri yakmanın geleceği için olumlu düşünüyor.

gfinityesports


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin