Altcoin analiz
Altcoin analiz

Flaş: Piyasa bu altcoin’in önderliğinde toparlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, Çarşamba günü ABD Federal Rezerv (Fed) açıklamasından önce üst üste ikinci büyüme gününü kaydetti. Bitcoin, ETH ve diğer büyük kripto para birimlerinin fiyatları son 24 saat içinde %7 kadar yükseldi ve Dogecoin piyasa değerine göre en büyük varlıklar arasında kazançlara öncülük etti.

CoinGecko analitik aracından elde edilen verilere göre, Terra’nın LUNA tokeni %4,6 düşüş kaybedenler arasındaydı.

Altcoin analiz

Çarşamba günkü Fed toplantısı, bankanın birçok gözlemcinin Mart ayında gelmesini beklediği faiz artırımının zamanlaması konusundaki duruşunu ortaya çıkarabilir. Fed, enflasyonu kontrol altında tutmak için bu yıl para politikasını dört adede kadar artırarak sıkılaştıracağını ve son birkaç ayda dünya genelinde varlık piyasalarında satışlara yol açacağını söyledi. Bitcoin geçen ay %25 kadar düşerken, kripto piyasası aynı dönemde piyasa değerinden 1 trilyon dolar kaybetti.

Bazı analistler, sıkılaştırılmış bir politikanın yatırımcıların daha güvenli varlıklara kaçmasıyla sonuçlanabileceğini ve bunun da kripto para birimi fiyatlarında daha fazla düşüşe yol açabileceğini söylüyor.

FxPro’da kıdemli bir finansal analist olan Alex Kuptsikevich, CoinDesk’e gönderdiği bir e-postada, “Düzenleyici söylemini sıkılaştırır ve Mart ayı başlarında faiz artışını duyurursa, kripto para birimleri de dahil olmak üzere tüm riskli varlıklar önemli ölçüde zarar görebilir” dedi.

Piyasa yükselişte

Bitcoin Pazartesi günü 33.500 doların altına düştükten sonra sabah saatlerinde 37.000 doların üzerinde tutundu. Bitcoin, Solana (SOL) ve ETH’nin geçen haftaki fiyat seviyelerine geri dönmesiyle piyasa  toparlandı.

Altcoin analiz

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin