McDonalds bu kripto para ile ödemeyi kabul edecek mi?
McDonalds bu kripto para ile ödemeyi kabul edecek mi?

Flaş: McDonald’s bu meme coin ile ödeme kabul edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin hayranları, McDonald’s’ın DOGE’yi bir ödeme şekli olarak kabul etmesi spekülasyonları nedeniyle bugün heyecanlandı. Fikir, meme coin’in ortak yaratıcısı Billy Markus ile restoran zincirinin hesabı arasında bir Twitter konuşması ile başladı.

McDonald’s’ın odağında Dogecoin mi var?

Dün sabah, McDonald’s Twitter ekibi, bir patates kızartması resmini tweetledi. Markus yanıt verdi ve McDonald’s ise DOGE’ye atıfta bulunan Shiba Inu’nun bir resmiyle yanıt verdi.

Meme coin’in yaratıcılarından Billy Markus, görseli alıntılayarak “Hey #Dogecoin fam. McDonald’s’ın bu tweet yanıtının en yüksek etkileşimi olduğundan emin olalım.” dedi.

Muhtemelen fikir şu ki, yeterli sayıda kripto hayranı devreye girerse, McDonald’s önemli miktarda insana erişebilir. Bir kişi McDonald’s’a bunu düşünüp düşünmediklerini sorduğunda ekip, “İlginizi duymaktan ve ödeme deneyimini sürekli olarak değerlendirmekten memnunuz.” yanıtını verdi.

Heyecan zirvede

Reddit’teki Dogecoin konusu, bu spekülasyonlardan sonra aşırı heyecan seviyelerine ulaştı. Bir yorumda “McDonald’s yemeklerini pek sevmiyorum” yazan bir kullanıcı, “ancak şehrimdeki daha iyi yerler kripto para birimini kabul etmeye başlayana kadar orada sık sık yemek yiyor olurdum.” dedi.

Tesla geçtiğimiz günlerde Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başladı. McDonalds’ın da Elon Musk’ın peşinden gidip gitmeyeceği merak konusu.

mashed


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin