Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Yeni boğa koşusu, Ethereum iddiası, XRP, TRON, Litecoin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Ethereum’un yükselişinden XRP’ye yeni desteğe kadar, kripto dünyasında bulunan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve Ethereum

New York merkezli kripto araştırma firması Delphi Digital, Ethereum’un bir sonraki kripto boğa koşusunda Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini söyledi. Şirketin yeni raporunda, Ethereum’a yatırım yapma konusunda araştırmacılar, Ethereum gibi altcoinlerin Bitcoin’in fiyatı yükselip düştüğünde göstermeye meyilli olduğu yüksek uçuculuğa işaret ediyor.

ETH, son altı aydır BTC’den çok daha dalgalıydı. BTC’ye göre 90 günlük beta sürümü şu anda geçmişinden önemli ölçüde yüksek (fiyat geçmişi sınırlı olsa da)…

ETH’nın üst betasını olumsuz beta ile karşılaştırdığımızda, ETH’nin BTC’nin geri dönüşlerinin negatif olduğu günlerde, son 18 ayın çoğu için pozitif olduğu günlerden daha değişken olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte, ETH için artan volatilite artışını görmeye başlıyoruz. Daha önce tartıştığımız son derece yüksek piyasa içi korelasyonlar göz önüne alındığında, bu, BTC toplanırsa ETH’nin performansı için yakından izlediğimiz bir eğilim.

Raporun tamamını buradan kontrol edebilirsiniz.

Ripple ve XRP

Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu David Schwartz, 14 Mart’ta Teksas’ta açık oturumlu bir sohbete katılacak. Etkinlik “kripto, dağıtık muhasebe teknolojisi ve Blockchain’in küresel ekonomik sistemimizin temelini nasıl değiştirdiğini” kapsayacak.

Bu arada, dijital varlık XRP şimdi Trezor’un Model T donanım cüzdanında desteklenmektedir. Buraya tıklayarak XRP desteğini sağlayan ürün yazılımı güncellemesi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Litecoin

Litecoin, bir kez daha EOS ve Bitcoin Cash’in önüne geçerek piyasaya göre dördüncü büyük kripto para birimi oldu. Twitter’daki Light School, LTC’nin pazar hacminin artık Bitcoin Cash ve Bitcoin SV’den daha büyük olduğunu gösteriyor.

https://twitter.com/theliteschool/status/1103706422850646016

TRON

TRON’un kurucusu Justin Sun, neden TRON tabanlı bir stablecoin oluşturmak için platformun Tether ile ortak olduğunu ele alıyor. Sun, yeni kriptonun önemli ölçüde daha düşük ücretlerle istikrarlı para birimlerinden daha hızlı olacağını söyledi.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1103802088218193920

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin