Flaş kripto para haberleri: Bitcoin direnci, Ethereum rekoru ve XRP, Litecoin, Stellar, Cardano, TRON haberleri
Flaş kripto para haberleri: Bitcoin direnci, Ethereum rekoru ve XRP, Litecoin, Stellar, Cardano, TRON haberleri

Flaş kripto para haberleri: Wall Street’in Bitcoin akını, Ripple’ın yeni banka anlaşması, TRON, Ethereum, Litecoin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto ile ilgili kurumsal ilgi kanıtlarından Ethereum’un yakın güncellemesine kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Goldman Sachs-destekli Circle, 2018’de kurumsal yatırımcılardan gelen 24 milyar dolarlık bir yüksek talep olduğunu bildirdi.

Yeni bir blog gönderisinde, şirket, tezgah üstü (OTC) kripto işletmesinin yıl boyunca 36 farklı kripto varlığıyla 10.000’den fazla işlem gerçekleştirdiğini söyledi. Şirket tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

OTC ticaret işimiz Circle Trade, sektör için zorlu bir yıla rağmen genişlemeye devam etti: rekor sayıda yeni kurumsal müşteriye yer verdik, ticari işlemlerimizi ABD’de 7/24 sunduk. Ayrıca, Avrupa ve Asya ve RFQ ElekTRONik API’mızın lansmanı dahil olmak üzere önemli iş akışı iyileştirmeleri eklendi.

Circle Trade, madenciler, borsalar, proje geliştiriciler ve kurucular dahil tüm kripto ekosisteminin ve VC’lerin yeni kripto varlık yatırımcı tabanının, tüm dünyadaki kripto fonlarının, hedge fonların ve aile ofislerinin temel likidite sağlayıcısı haline geldi.

Ripple ve XRP haberleri

Kuveyt Ulusal Bankası, yeni Ripple destekli havale hizmetini destekliyor. NBK Direct Remit adlı platform şimdi yayında. Kuveyt’ten Ürdün’e kadar sınır ötesi ödemeleri anında gerçekleştirmek için Ripple’ın xCurrent özelliğini kullanıyor.

Bu arada, XRP Community Price Watcher, tüm fiat ve kripto çiftleri için günlük hacimler ekledi.

Site, XRP’nin birden fazla borsadaki fiyatını izlemek için tasarlandı.

Ethereum haberleri

Şimdiye kadar, Ethereum nodeleri yaklaşık %10’u platforma hard fork geleceği beklentisiyle yükseldi.

https://twitter.com/5chdn/status/1080881396615393280

Constantinople yükseltmesi 16 Ocak’ta yayına girecek ve bir dizi ağ iyileştirmesini entegre etmek ve blok madenciliği ödülünü 3 ETH’den 2 ETH’ye düşürmek için tasarlandı.

Stellar Lumens haberleri

Stellar kurucu ortağı Jed McCaleb CoinDesk ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Basın tarafından kriptoda en etkili beşinci kişi olarak seçilen McCaleb, kripto para birimine ve Blockchain teknolojisine doğru çeken şey hakkında konuşuyor.

Litecoin haberleri

Litecoin Vakfı’nın topluluk yöneticisi, 2018’deki Litecoin’in ilerlemesine ve yeni yılda karşılaşacaklarımıza dair kapsamlı bilgiler sundu. Açıklamaları şu şekilde:

2019 yılında sahiplenme iyi bir şekilde devam etmektedir. Gelişmeler açısından, Litecoin’deki Lightning Network’ü büyütmeyi, Atomic Swap’ları ve Privacy (Gizlilik) özelliklerini eklemeyi hedefliyoruz. Bazı durumlarda, özellikle bu alanlarda ilerleme kaydedildiğini gördük…

Litecoin Vakfı, uzun vadede Alman bankası WEG’deki hissesini finansal sektörde inovasyon çözümleri üzerinde çalışmak ve geliştirmek için kullanacak – havale, borç verme ve mikrofinansla ilgili hizmetler. Ayrıca, küresel olarak e-ticaret genelinde daha fazla trader’ın benimsenmesini ele almak ve spor, medya, moda ve eğlence dahil olmak üzere sektörün diğer kısımlarında kitlesel kabul için baskı yapmaya devam ediyoruz. İnsanların, işlemlerinde yayınladıkları bilgiler üzerinde tam kontrol sahibi olduklarını bilerek Litecoin ile güvenle ve kolayca ödeme yapmalarını istiyoruz.

TRON haberleri

Eşler arası dosya paylaşım platformu BitTorrent, TRON tabanlı kripto para birimini başlatmaya hazırlanıyor.

BitTorrent (BTT) olarak da adlandırılan token ilk olarak, Windows tabanlı µTorrent Klasik istemcisi olan BitTorrent’in en popüler uygulamasıyla başlatılacak. Dosyaları indiren kullanıcılar artık aynı dosyaları diğer kullanıcılarla paylaşmaya teşvik edilecektir. Dosyalara katılan ve paylaşan kullanıcılar – platformdaki depolama alanını, bant genişliğini ve performansı iyileştirme – tokenler kazanacak.

Kripto, yalnızca yeni bir token satış platformu olan Binance Launchpad’deki ABD dışı hesaplara özel olacak. TRON, BitTorrent’i geçtiğimiz yılın Haziran ayında 100 milyon dolara satın aldığını bildirmişti.

Cardano haberleri

‘nun risk sermayesi kolu Emurgo, platformun Aralık ayı raporunu yayınladı. Raporda gelişmeler ve ilerlemeler hakkında geniş bilgiler yer alıyor.

Ayrıca, videoda, Cardano’nun yeni yıl için güncellenen yol haritası da bulunuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin