Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?
Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?

Flaş kripto para haberleri: Ünlü uzmanın dev Bitcoin tahmini, Ethereum’un yeni uygulaması, Ripple’daki son gelişmeler ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü uzman Mark Yusko’nun dev Bitcoin (BTC) tahmininden Ethereum’un iOS’taki yeni bir mobil uygulamasına kadar burada Kripto Para Haber’deki en güncel haberlerle kendinizi yenileyin.

Bitcoin (BTC) haberleri

Morgan Creek Capital’in CEO’su Mark Yusko, Bitcoin’in uzun vadede 500.000 dolara yükseleceğine inandığını söyledi. Şubat ayında Morgan Creek Digital, iki emekli maaşından, bir üniversite bağışından, bir sigorta şirketinden, bir hastane sisteminden ve özel bir vakftan 40 milyon dolar kazanan yeni bir fona başarıyla başladığını duyurdu .

Ethereum (ETH) haberleri

Popüler web tabanlı Ethereum cüzdanını oluşturan MyCrypto, iOS’ta yeni bir mobil uygulama başlattı. Ambo, kullanıcıların kripto almasını, satmasını ve depolamasını sağlamak için tasarlandı. Uygulama, Ethereum’u ve 170’ten fazla Ethereum tabanlı ERC20 tokenini destekliyor.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple yeni bir kıdemli mühendislik müdürü arıyor. Toplamda, San Francisco merkezli girişimin, XRP ekosistemini güçlendirmeye odaklanan Xpring’deki üç iş dahil olmak üzere 61 açık pozisyonu bulunuyor.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Unchained podcast ile röportaj için oturdu. Charlie Lee, Litecoin’i başlatmasına neyin yol açtığını, platformun geleceği konusundaki vizyonunu ve özel Litecoin işlemlerini uygulamanın faydalarını anlatıyor.

Stellar Lumens (XLM) haberleri

Stellar’daki ekip Çarşamba günü test ağını sıfırlıyor. Sıfırlama, tüm defter işlemlerini temizler ve kodlayıcılara platformun bir sonraki sürümünü oluşturmaya çalışırken temiz bir sayfa oluşturur.

IOTA (MIOTA) haberleri

Avrupa’ya odaklandıktan sonra, IOTA Vakfı şimdi ABD ve Kanada’daki varlığını genişletmeye ve teknolojiyi geliştirmek isteyen geliştiricileri desteklemeye odaklanıyor. IOTA şu açıklamayı yapıyor:

Şimdi diğer bölgelerdeki ve özellikle Kuzey Amerika’daki varlık eksikliğimizi ele almaya başlıyoruz. Bununla birlikte, Kuzey Amerika’nın başlangıç ​​noktası olduğunu, ancak bu genişlemeye münhasır olmadığını not etmek önemli. Orta ve Güney Amerika’da daha fazla gelişmenin gerçekleşmesi için çalışmalar devam ediyor. Buradaki stratejiler, Kuzey Amerika’daki genişlemeden öğrenilen derslerle uyumlu olacak ve bir bütün olarak Amerikadaki gelişmeler için uyumlu bir itici güç oluşturacak.

TRON (TRX) haberleri

TRON‘un kurucusu Justin Sun, Perşembe günü bir canlı yayına ev sahipliği yapıyor. Sun, Tether’ın yeni TRON tabanlı versiyonunun (USDT) ve stablecoin’in ağa nasıl değer katacağına inandığını anlatıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin