Flaş kripto para haberleri: Bitcoin direnci, Ethereum rekoru ve XRP, Litecoin, Stellar, Cardano, TRON haberleri
Flaş kripto para haberleri: Bitcoin direnci, Ethereum rekoru ve XRP, Litecoin, Stellar, Cardano, TRON haberleri

Flaş kripto para haberleri: Tarihi Bitcoin hesapları harekette, XRP’nin bir baz çifti olarak kullanılması ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP’nin bir baz çifti olarak kullanılmasından şaşırtıcı miktarda transfer edilen Bitcoin’e kadar burada kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

İşte bugünün flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

En zengin Bitcoin cüzdan adreslerinden bazıları aniden büyük miktarda BTC tarnsfer ediyor. 24 saatlik bir sürede, dokuzuncu, onuncu ve on birinci en büyük Bitcoin cüzdanları, aniden harekete geçerek, yazım anında 900 milyon dolar değerindeki 232.024 BTC’yi harekete geçirdi. Cüzdan adreslerinin sahipleri bilinmemekle birlikte, hareketlerin bir kısmının büyük bir kripto para borsasının, varlıklarını güvende tutmak için değişen varlıklara sahip olabileceğine dair spekülasyonlar var.

Ethereum haberleri

Ethereum tabanlı geliştirme stüdyosu ConsenSys’in kurucusu, şirketin kripto ayı piyasasına uyum sağlamak için stratejide büyük bir değişim gerçekleştirdiğini söylüyor. Joseph Lubin, şirketin akıllıca yatırım yapmasını ve yalın kalmasını sağlamak için şirketi yeniden yapılandırdığını söyledi. Joseph Lubin konuya yönelik şunları söylüyor:

Bizi, kim olduğumuzu yapan yalın ve cesur başlangıç ​​anlayışını korumalıyız ve bazı durumlarda yeniden kazanmalıyız… ConsenSys1.0’da, karmaşık mühendislik, matematik ve yaratıcı felsefi argümanlar kullanarak, ayın varlığını kanıtlamak için bir laboratuvar oluşturduk.

ConsenSys Blockchain çözümü ile yeşil enerji kullanacak

Ripple haberleri

Ripple, Kevin Werbach ile yeni bir röportajda kripto ve Blockchain’in geleceğini tartıştı. Werbach Pennsylvania Üniversitesi Wharton Okulu’nda hukuk çalışmaları ve iş etiği profesörü. Wharton, Ripple Üniversitesi Blockchain Araştırma Girişimi’ne (UBRI) katılıyor.  Bu arada, Vancouver merkezli kripto para borsası CoinField, XRP’nin bir baz çifti olarak kullanımını genişlettiğini söylüyor. Şirket yakın gelecekte bir takım yeni çiftleri açıklamayı planlıyor.

EOS haberleri

Block One’ın CTO Dan Larimer yeni bir kripto para projesi olan MonerEOS projesini başlatma kararını açıkladı. Yeni hipotetik tokeni değişmez ve programlanamaz olacak. Ayrıca yalnızca ek rolleri olmayan bir para birimi olarak işlev görecek.

EOS fiyatı düşüyorsa, node’ler tüm EOS ekosistemini etkileyebilir

Ethereum Classic ve Steem haberleri

Bir Ethereum Classic geliştirme takımı (ETCDEV), fonları tükendikten sonra projeden çekiliyor. Uzun süredir devam eden ayı piyasası, Steemit’in bloglama platformu ekibinin %70’ini işten çıkarmasına neden oldu. Önde gelen Blockchain tabanlı sosyal ağ sitelerinden biri olan Steemit, içerik oluşturucuları ödüllendirmek için Steem tokenlerini kullanır. İki yıl önce, platform sadece iki ayda %1.600 büyüdü ve kullanıcılarına 1,3 milyon dolar ödedi. Artık sosyal ağ hacmi azalttı. Kasım ayında günde birkaç tweet yayınladıktan sonra, Steem ekibi en son tweeti iki hafta önce 20 Kasım’da attı.

Flaş kripto para haberleri, Monero ve Zcash

ABD İç Güvenlik Departmanı, ajansın Monero ve Zcash gibi mahremiyet paraları üzerindeki işlemleri takip etmesine yardımcı olabilecek küçük işletmelere ulaşıyor. Sıklıkla vurgulanan bu yeni Blockchain platformlarının altında yatan önemli bir özellik, anonimlik ve gizlilik koruması yeteneği. Bu özellikler arzu edilir olsa da benzer şekilde yasa dışı bir doğanın Blockchain’deki işlemlerin ve eylemlerin izlenmesi ve anlaşılmasında zorlayıcı bir ilgi var. Bu amaçla, bu teklif, kolluk kuvvetleri soruşturmalarının Blockchain işlemlerinde adli analiz yapmasını sağlayan çözümler gerektiriyor.

Europol: Suçlular Bitcoin'den Monero, Zcash ve Dash'e geçiş yapıyor

Cardano haberleri

Emurgo direktörü Gareth Hayes, Blockchain Media ile yeni bir röportajda şirketin çabaları hakkında bilgi veriyor. Hong Kong merkezli şirket, Cardano protokolünde DApp’ler oluşturmak için çalışan bir startup ​​hızlandırıcısı.

3 kısa vadeli Cardano fiyat tahmini karşınızda!

TRON haberleri

TRON, en son teknik gelişmeleri, topluluk çabalarını ve ağdaki merkezi olmayan uygulama gelişimlerini kapsayan haftalık güncellemesini yayınladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin