Kripto analisti: Bahar geldi, Bitcoin ayıları kaçıyor
Kripto analisti: Bahar geldi, Bitcoin ayıları kaçıyor

Flaş kripto para haberleri: SEC Başkanı’nın ETF yorumu, Ripple ve Ethereum savaşı ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ETF arayışından Ripple ve Ethereum arasındaki rekabete kadar, burada kripto dünyasındaki  flaş kripto para haberleri ile yatırımınıza değer katın.

İşte bugünün kaçırılmaması gereken flaş kripto para haberleri

Bitcoin haberleri

İşte 5 geçmiş Bitcoin fiyatı çöküşü

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu başkanı Jay Clayton, ajansının yakın gelecekte bir Bitcoin ETF’sini onaylama olasılığının düşük olduğunu söyledi. New York’taki bir konferansta konuşma yapan Jay Clayton, ajansın daha önceki Bitcoin ETF önerilerini reddetmesine neden olan aynı endişeleri dile getirdi: piyasa manipülasyonu korkusu, güvenlik önlemlerinin eksikliği ve çok az yatırımcı koruması. Clayton, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Yatırımcıların beklediği şey, ETF‘nin altında yatan bu ticaretteki alım satımın mantıklı olan, riskten ya da önemli manipülasyon riskinden arınmış bir işlem olduğu yönünde. Dijital para birimlerinin ticaret yaptığı birçok pazarda bu tür güvenceler yok.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın küresel altyapısından sorumlu olan Dilip Rao, 29 Kasım’da Dünya Bankası’nda bir konuşma yapacak. Rao, dağıtık defterlerin faydalarını, hızını, şeffaflığı artırma ve sınır ötesi işlemlerin maliyetini azaltma yeteneklerinden bahsedecek. Bu arada XRP, ikinci en büyük kripto para birimi olarak pozisyonunu sürdürüyor. Dijital varlık şu anda 12 gün boyunca Ethereum’un önünde yerini aldı.

Bir Redditor, Ripple balinası tarafından transfer edilen XRP’nin büyük miktarlarını ortaya koydu. Bu işlemlerden en az ikisi bilinmeyen cüzdanları içeriyor. Şimdi toplamda 2,6 milyar XRP ya da başka bir deyişle, var olan toplam token miktarının %2,6’sı başka adreslere taşındı.

Kripto para haberleri

Coinbase, müşterilerine yeni bir seçenek sunmaya başlıyor ve platformdaki kripto paraları nakde çevirmek için kolay bir yol sunuyor. Yeni özellik henüz tüm bölgelerde aktif değil.

TRON haberleri

BitTorrent artık Bitcoin, TRON ve Binance Coin’i kabul ediyor. Kripto hodlers, Windows için Ads Free ve Pro dahil olmak üzere bir yıllık BitTorrent veya µTorrent ürünlerinin aboneliklerini satın alabilir.

VeChain haberleri

VeChain Cobinhood’a geliyor. Kripto para borsası VET’i Bitcoin ile eşleştirecek ve 30 Kasım’da para çekme, para yatırma ve alım işlemlerini mümkün kılacak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin